home CORUPTIE, POLITICA Florin Iordache va depune plângere penală contra #Rezist

Florin Iordache va depune plângere penală contra #Rezist

Share

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (PSD), a anunţat că a consultat un avocat şi va depune o plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit recent mesaje obscene pe poarta garajului său.

Florin Iordache: Avocatul lucrează

„Am consultat un avocat şi zilele acestea voi depune, fără problemă. Avocatul lucrează şi nu ştiu dacă azi sau la începutul săptămânii viitoare se depune”, a declarat deputatul PSD Florin Iordache, întrebat dacă a depus o plângere împotriva protestatarilor #Rezist care au lipit mesaje obscene pe poarta casei.

Un număr de şase protestatari #Rezist, între care Mălin Bot şi Marian Ceauşescu, care au vandalizat pe 17 noiembrie poarta garajului lui Florin Iordache, lipind mai multe afişe cu diferite mesaje obscene, au fost amendaţi deja cu câte 300 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Ciprian Romanescu, Iordache poate depune plânger în termen de 90 de zile. „Poliţiştii din Ilfov urmăresc în continuare evoluţia evenimentelor. Menţionăm ca punerea în mişcare a acţiunii penale pentru infracţiunea de “distrugere” se face în termen de 90 de zile numai la plângerea prealabila a părţii vătămate”, arată sursa citată.

Share