home CORUPTIE, ECONOMIE, POLITICA Florin Cîţu spune că va dezvălui tot despre teroriştii economici PSD

Florin Cîţu spune că va dezvălui tot despre teroriştii economici PSD

Share

Ministrul de Finanţe Florin Cîţu afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este atacat politic în mod mizerabil, prin ştiri false, construite în cel mai securistic mod, pentru că refuză să arunce ţara în aer.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cîţu face referire la ”o gaşcă organizată de terorişti economici”, anume la „un politician care se ascunde după fustele nevestei” şi un avocat care ”profită de pe urma necazurilor unor oameni, pentru a face bani”.

”Cum să -ti foloseşti soţia că armă politică. De câteva zile urmărim cu toţii un atac politic mizerabil la adresa mea. #FakeNews construit în cel mai securistic mod, mai ales dacă va uiaţi cine conduce atacul. De ce mă atacă? Simplu. Refuz să arunc tara în aer. Deşi toate măsurile economice luate până acum au fost confirmate de evoluţia economiei, inflaţie şi dobânzi mai mici, moneda naţională stabilă, creştere economică în primul trimestru şi păstrarea ratingului de ţară, continua mârşav atacul. Dar nu mă atacă doar pe mine şi îmi atacă în cel mai ticălos mod familia”, scrie Florin Cîţu, pe Facebook.

Oficialul afirmă că este atacat de un politician care se ascunde după fustele nevestei şi un avocat.

”Cine mă atacă? O gaşcă organizată de terorişti economici. Un politician şi prietenii lui. Un impostor care se ascunde după fustele nevestei punând-o să facă cu mine şi familia mea adevărate teleonovele la TV. Celălalt, un avocat care profită de pe urmă necazurilor unor oameni pentru a face bani. Împreună, timp de trei ani de zile au produs trei legi neconstituţionale încasând milioane de lei de la clienţi. Poate ar trebui să dea banii înapoi.

Nu în ultimul rând, s-a alăturat echipei şi un demintar, fost în fruntea PSD. La ce am găsit la MFP acesta ar fi trebuit să fie ultimul care să spună ceva.

Le spun celor trei ca nu mă las, merg înainte şi voi dezvălui TOT. Romanilor le spun că tot ce a fost prezentat până acum este FALS. Declaraţia mea de avere este publică şi acolo sunt trecute moştenirile de la bunicii mei care au muncit cinstit şi onest. Cum să înţeleagă socialiştii că în ţara asta sunt şi oamenii cinstiţi? Ei ştiu doar să fure proprietăţile şi munca oamenilor”, scrie ministrul de Finanţe.

Presa a relatat că Florin Cîţu ar fi desfiinţat Direcţia Generală Juridică din ,inisterul pe care îl conduce, pentru a evita un proces, în care e parte tatăl său. Familiei Cîţu i-a fost retrocedat un teren de 50 de hectare de pădure, lângă pârtia de schi din Voineasa, iar retrocedarea este acum subiect de proces, în care statul român este reprezentat de ministerul condus de Cîţu, care ar trebui să se judece cu părinţii ministrului.

Share