Florin Cîţu declară război oficinelor Antena 3 şi România TV

Share

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, s-a săturat de dezinformările şi atacurile fără număr care vin dinspre televiziunile sistemului ticăloşit.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîţu, a avut un discurs dur la adresa PSD, în timpul lansării programului de guvernare al PSD.

„Am fost subminați permanent de majoritatea toxică PSD, din Parlament. Fiecare propunere a fost măcelărită de această majoritate toxică și nu au fost singuri, au fost susținuți de propaganda veninoasă, de televiziuni și trusturi mass-media care-i susțin.

Îndemnul președintelui Klaus Iohannis, de a termina cât mai repede cu majoritatea toxică din Parlament, este singurul corect și profund justificat.

Urmează un moment de cumpănă pentru România, alegerile parlamentare. Vă dau un exemplu, să înțelegeți cum ar putea să fie anul viitor. Imaginați-vă că mergeți cu bicicleta pe stradă, fără să vă fie frică că, după fiecare colț, apare Ciolacu cu gașca lui, să vă bage bețe în roate”, a spus Florin Cîţu.

„Proprietatea privată este sacră. În economiile liberale, antreprenorul este un erou, nu este un infractor. Într-o Românie liberală, toți pornesc cu șanse egale. Sănătatea și Învățământul rămân prioritățile noastre”, a mai spus Cîţu.

Share