home POLITICA Firea reacţionează, dând vina pe “ONG dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu”

Firea reacţionează, dând vina pe “ONG dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu”

Share

Gabriela Firea a reacţionat la huiduielile cu stadionul care i-au fost administrate pe Stafdional Naţional. Ea a dat vina pe “ONG-uri dubioase”, care au acţionat prin grupuri bine plasate în tribune, “pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu”.

UPDATE 2: Postarea a fost distribuită pe pagina “Alături de Gabriela Firea”. Ceea ce este consternant este că măgăriile spuse de primăriţă folosesc o promovare agresivă cu conţinut foto Simona Halep.

UPDATE 1: În 20 de minute de la publicarea postării de pe Facebook, peste 10.000 de useri din România au asaltat-o efectiv pe aceasta. Rezultatul: primarul general al Capitalei şi-a închis contul de Facebook.

Gabriela Firea a fost huiduită copios de fanii Simonei Halep pe Stadionul Naţional

Gabriela Firea, venin peste România

Firea sustine, pe contul ei de Facebook, ca “echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate”, fiind plasate “strategic printre oameni decenti”, au fost platite de ONG-uri “dubioase” pentru a transforma Bucurestiul intr-un “oras sub asediu”.

“Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta.

Gabriela Firea: “Şi mâine e o zi de muncă”

Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt.

In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!”, a conchis edilul.

Share