home POLITICA Firea o numeşte bos la Spitalul Filantropia pe protejata lui Găbiţă Anticorupţie

Firea o numeşte bos la Spitalul Filantropia pe protejata lui Găbiţă Anticorupţie

Share

Găbiţă Anticorupţie se întoarce! De data aceasta, în concupiscenţă cu Gabriela Firea. Alexandra Dobre (26 de ani), fostă consilieră personală a lui Gabriel Oprea și Nicolae Onțanu, fără nicio experiență în sănătate, a fost numită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, în funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Filantropia, scrie Libertatea.

Potrivit sursei citate, numirea Alexandrei Dobre ar fi determinat o revoltă a angajaților spitalului. La 26 de ani, fostă consilieră a lui Nicolae Onțanu și a lui Găbiţă Anticorupţie, Alexandra Dobre, ocupă patru poziții în instituțiile subordonate Primăriei și Consiliului General.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Este director general al Centrului pentru Seniori al Municipiului București; membru în CA de la Spitalul de Copii Gomoiu; președintele CA de la Spitalul Filantropia; membru în CA la Societatea Service Ciclop SA, firmă deținută de Consiliul General al Municipiului București.

În trecut, ea a fost director general al Centrului Cultural Nicolae Bălcescu, din subordinea Primăriei Sectorului 4 (2016-2018) și consilier personal pentru doi miniștri: Elisabeta Lipă (MTS, 2016) și Gabriel Oprea (MAI, 2014-2015), pe când avea 21 de ani.

Angajații Spitalului Filantropia au ieșit marți pe holuri, așteptând să discute cu directoarea tuturor spitalelor Primăriei, trimisă de urgență de Gabriela Firea la Filantropia ca să medieze conflictul, scriu jurnaliștii de la Libertatea. Personalul spitalului ar fi îngrozit de deficiențele în aprovizionarea cu materiale sanitare și medicamente, provocate, spun ei, de amatorismul conducerii.

Share