Ficatul duce! Mihai Tudose spune că va face faţă noii sale funcţii

Share

Mihai Tudose a fost întrebat dacă va face faţă cerinţelor fişei postului de prim-minstru. Răspunsul său ar fi trebuit să fie unul glumeţ. “Ficatul duce!”, a spus acesta, referindu-se la lupta politică.

Timpul durităţilor şi mesajelor politice exacerbate

Premierul desemnat Mihai Tudose a comentat controversele provocate de nominalizarea sa. El a spus că asta este lupta politică şi că este de 25 de ani în politică, iar “ficatul duce”.

Tudose a fost întrebat cine va prelua portofoliul Ministerul Economiei şi care vor fi primele schimbări pe care le va face ca premier. El a spus că aceste lucruri vor fi discutate în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ficatul duce, rezultatele guvernării vorbeşte

Mihai Tudose a fost întrebat cum comentează controversele provocate de nominalizarea sa.Răspunsul:

Asta este lupta politică, sunt de 25 de ani în politică (…) Ficatul duce.

Demnitarul a fost apoi întrebat cum va face faţă în continuare diverselor acuzaţii în spațiul public. Tudose a spus că este pregătit în continuare să le facă faţă.

O să prefer să las rezultatele la guvernare să vorbească.

, a adăugat el.

Ficatul duce, doctorat plagiat e prezent în CV

După nominalizarea pentru funcţia de premier, în spaţiul public au apărut suspiciuni legate de apartenenţa acestuia la serviciile secrete şi de colaborarea sa în diverse firme cu oameni din această zonă.

Mai mult, Academia Naţională de Informaţii a SRI, unde, conform CV-ului său, Tudose ar deţine funcţii didactice, a transmis pentru Pressone că acesta nu a fost încadrat şi nu a predat niciodată la această instituţie.

Ulterior, Tudose a comentat pentru stiripesurse.ro că a obţinut postul didactic în vara lui 2014, însă apoi a intrat în guvern, în decembrie 2014, şi nu a mai mers să predea, nemaiavând timp. Conform CV-ului, Mihai Tudose obţinut în 2011 calificarea de lector universitar şi în 2013 pe cea de conferenţiar.

Share