home MASS MEDIA FAIR-MediaSind e reprezentativă pentru sectorul “Cultură și Mass-Media”!

FAIR-MediaSind e reprezentativă pentru sectorul “Cultură și Mass-Media”!

Share

FAIR-MediaSind e reprezentativă pentru sectorul "Cultură și Mass-Media"!Curtea de Apel București, prin Hotărârea nr.101/2015 definitivă și irevocabilă, pronunțată în data de 27 februarie 2015, a consfințit reprezentativitatea Federației Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind în sectorul “Cultură și Mass-Media”.

Instanta a validat astfel Sentința dată de Tribunalul Municipiului București în data de 28 august 2014 (vezi aici: http://portal.just.ro/3/SitePag /Dosar.aspx?id_dosar=300000000590109&id_inst=3) respingând, totodată, apelul făcut de o altă organizație care nu are nicio legătură cu domeniul cultură și mass-media, fiind reprezentativă pe grupul de unități penitenciare.

Din nefericire, constatăm că încă există pseudo-lideri sindicali care au ca principal obiect de activitate subminarea activității sindicale a altor organizații serioase, fără a se ocupa de realele probleme ale salariaților.

Federația FAIR-MediaSind obține, astfel, reprezentativitatea la nivel de sector, conform hotărârilor instanțelor judecătorești, fiind singura organizație din cultură și mass-media care este îndreptățită să negocieze drepturi colective pentru toți salariații din acest important și prestigios domeniu de activitate.

Având în vedere faptul că organizația noastră a negociat toate contractele colective din domeniile Cultură și Mass-Media, Federația FAIR-MediaSind doreste demararea în cel mai scurt timp a negocierilor pentru încheierea Contractului Colectiv de Muncă din sectorul “Cultură și Mass-Media”.

Federația FAIR-MediaSind face un apel către toate organizațiile sindicale din domeniu să i se alăture în vederea negocierii Contractului Colectiv de Muncă la nivel de sector “Cultură și Mass-Media”, și, totodată, la încheierea mai multor contracte colective la nivel de instituții.

Federația Cultură și Mass-Media FAIR-MediaSind
Biroul Executiv Permanent București, 2 martie 2015

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share