Facebook mi-a blocat din nou conturile. Asta e cenzură…

Share

nota: Această postare nu va fi pusă, distribuită sau promovată pe Facebook în nici un fel, de nimeni, în pofida tuturor încercărilor.

Acest articol postat pe Facebook, ulterior precedentei mele blocări, a fost şters de adminii website-ului. Evident, asta înseamnă cenzură, dar… Facebook va spune că mi-a şers o postare defăimătoare.

În fine, ieri, sâmbătă, la orele dimineţii, iar s-a întâmplat, aşa cum se mai întâmplase şi în urmă cu trei săptămâni.

Pe conturile Florin Budescu şi Florin Mircea Budescu: mi-a fost “restricţionat acesul la câteva dintre funcţiile Facebook“, cum se exprimă birocraţii ăştia, care s-au născut într-un garaj, ca instituţie.

Este inutil să mai spun că, anterior evenimentului acestuia, am distribuit o postare: Corina Creţu îşi ducea rufele la râu cu şoferul Comisiei, după ce tocmai am postat pe pagina de Facebook Starea Presei abominabilul articol TERORIŞTII PRINTRE NOI! ISIS poate falsifica paşapoarte siriene.

Asta despre isprăvile Corinei Creţu este o traducere după Politico.eu, iar cea despre ISIS este o prelucrare a unei depeşe Reuters.

Postarea despre Corina Creţu a fost distribuită de mine cu maximă prudenţă, astfel încât să nu mă mişc prea repede pentru gusturile Facebook. Cealaltă nu a fost distribuită deloc.

Măgarii ăştia de la FaţăCarte nu-mi explică de ce, pur şi simplu mă anunţă ce au decis ei, iar eu sunt tot mai convins că chestia este politică, în felul următor:

  • Ori mă cenzurează pentru delict de informare. Aşa s-au înţeles cu guvernul comunist chinez să-i cenzureze pe disidenţii acestuia. La fel s-au înţeles cu Merkel să-i cenzureze pe nemţii care nu sunt de acord cu venirea lavinelor de imigranţi. La fel poate că au o înţelegere şi în România. Ce fel de înţelegere nu pricep şi mi se pare o prostie fără margini, nu mă consider disident şi nici nu am contra cui să fiu. Mai ales că acum, nu-i aşa?, ar trebui să avem alt guvern, fără legătură cu tendinţele lui PlagiPonta.
  • Ori o echipă tăcută de broscoi frustraţi, plătiţi de Sistemul Ticăloşit, raportează pe sprânceană oameni care-şi fac meseria cinstit şi folosesc corect Facebook ca pe un instrument de promovare.

Am mai spus asta: lururile nu rămân astfel, există dreptate. Şi dacă Facebook are o înţelegere cu nişte indivizi din România să facă cenzură, şi dacă blochează orbeşte unele dintre facilităţile userilor corecţi, raportaţi de nenorociţii care-şi bat joc de munca lor, Facebook tot este de vină.

În acest timp, alţii scriu vome pe Facebook şi nu li se întâmplă nimic. Este drept, nici Manda ăsta nu a fost mai breaz, dar dacă un cimpanzeu ca el dă un vânt mediatic pe o reţea socială, nu îi răspunzi la fel, coborându-te la mintea sa:

Clipboard01

Dar nu este vorba, aşa cum ştiu cititorii noştri, numai desre asta. Grădina Domnului este mare şi plină de aluzii dintre cele mai porcoase, libidinoase, scârboase, fără perdea, la sex. Uneori prea plină:

Clipboard01

Foarte plină, tone de astfel de porcării, agramatisme, dezinformări de toate felurile dintre cele mai nenorocite:

Clipboard01

Ideea este în felul următor: pe ăştia nu îi blochează nimeni? Mi s-a spus că totul e, când eşti blocat, să te raporteze cineva ca să fii blocat, că nu e nimic politic, să mă liniştesc, să termin cu prostiile. Oare aşa să fie?

Dar chiar şi dacă lucrurile stau astfel sistemul tot funcţionează aiurea dacă e orb şi surd şi, cum te raportează cineva, grăgănăul ăla de maşină de robot de feisbuc te blochează pe nedrept, de câte ori cineva de rea-credinţă te raportează aiurea, din cele mai felurite motive cu putinţă – că ai dat în preferata cartierului, Corinuţa cea cu vino-ncoa’, că ai afirmat un lucru foarte deranjant, că în Club Colectiv au murit mai mulţi oameni decât se spune oficial, mai repede decât se afirmă de către cei îndrituiţi, că ISIS este deja în Europa poate cu mii de terorişti, când linia oficială, de politicaly corectness, este că imigranţii sunt oameni de treabă, cu neveste şi copii muuuulţi, mulţi, care trebuie primiţi cu braţele deschise de noi, aici, în Europa.

Share