home EVENIMENT Explozii la Sankt Petersburg. 10 morţi şi peste 50 de răniţi

Explozii la Sankt Petersburg. 10 morţi şi peste 50 de răniţi

Share

Mai multe explozii s-au produs luni într-o stație a metroului din Sankt-Petersburg. Aceasta s-a soldat cu cel puțin 10 morţi şi 50 de răniţi. RIA Nobosti transmite că 10 persoane au fost rănite, în timp ce TASS relatează că, potrivit informațiilor preliminare, 10 persoane și-au pierdut viața.

Agenția RIA a relatat că, aparent, ar fi avut loc explozii la două stații de metrou din oraș. Trei stații de metrou au fost închise, potrivit portalului media local Fontanka. O eplozie s-ar fi produs într-o garnitură de metrou ce se deplasa între staţiile Institutul Tehnologic şi Sennaia.

Explozii la Sankt Petersburg. Opt staţii de metrou ar fi închise

Potrivit Reuters, la stația de metrou Sennaia Ploșciad se află opt ambulanțe. Un al treilea dispozitiv explozibil ar fi fost descoperit neexplodat. Fumul a umplut mare parte din stația de metrou, care a fost evacuată.

Potrivit DPA, numeroase alte stații de metrou erau pe punctul de a fi închise. La un moment dat, s-a vehiculat informaţia că opt la număr. Unele media locale au informat că explozia a fost provocată de un dispozitiv neidentificat, Interfax a relatat că dispozitivul exploziv era umplut cu șrapnel.

Putin se întâlnea la Sankt Petersburg cu Lukaşenko

Președintele rus Vladimir Putin care urma să se întâlnească în Sankt-Petersburg cu omologul său belarus, Aleksandr Lukașenko. El a fost informat cu privire la situație, a relatat RIA Novosti, citând o sursă oficială a Kremlinului.

Această prezentare necesită JavaScript.

Life News, un portal cu legături strânse cu serviciile de securitate ruse, a publicat o fotografie cu ușa unei garnituri de metrou distruse de explozie și alta cu persoane rănite întinse pe peron.

Citeşte şi
Un şofer a ucis cel puţin 73 de oameni şi a rănit un număr mult
Cel puţin 18 morţi sunt în acest moment, în mai multe atentate ce par a
Numărul morţilor în explozia din Clubul Colectiv din Bucureşti se apropie de 40, în urma
Cel puţin 95 de morţi sunt în acest moment la Ankara, în urma atentatelor cu
Un cutremur foarte mare, de 7,8 grade pe scala Richter, a avut loc acum puţin
~Etiopia: Eskinder Nega poate fi condamnat la moarte~Egipt: 18 jurnalisti batuti~Somalia: jurnalist de radio ucis~China:
Statele Unite sunt pe cale sa-i ceara in mod explicit presedintelui sirian Bashar al-Assad sa
Sfidare fără precedent: mai multe importante publicaţii chinezeşti au decis să ignore interdicţia autorităţilor privind
~Genisti au treaba: nu a explodat inca tot la Oslo~Norvegia reintroduce controalele la granite~Anders Behring
~Norvegia sub teroarea atentatelor~Craiova, Pampas de Romania~Vodafone a pierdut 1 milion de utilizatori~Romania, cele mai
Share