home EUROVISION, EVENIMENT Eurovision Romania 1409 primeste SMS-uri in continuare

Eurovision Romania 1409 primeste SMS-uri in continuare

Share

In seara asta am pus mana furios pe telefonul mobil si am inceput sa sterg mesajele trimise in ultimul timp. Vazusem pe TVR 1 clipul video difuzat in premiera, cu toreadorul si Nicoleta pe malul marii, cantandozauri printre ceasuri cu pendula, o masina rosie de epoca si o capsule conica extraterestra. Cat de juval, Dumnezeule, ce kitsch! Mai ramanea sa aduca acolo si o mandragora.

I-am ascultat povestind cum au dardait de frig, cum se infunda pianul in nisip si n-au dormit noptile, de parca fusesera in tabara la Navodari, ba nu, “pe langa Navodari”. Interesant este ca votul prezentei in emisiune a fost castigat de Monica Tatoiu, si nu de Vlad Mirita, care in mod firesc a cantat cel mai bine, ceea ce dovedeste cat de popular este acum bietul om.

De obicei, stirea piramidala de presa incepe cu lucrul cel mai important. De data aceasta, cel mai important fapt de presa de-abia urmeaza.

Vot trimis, banii luati

Am trimis avan la 1409 inca un vot pentru “Shine”, Biondo, daca tot piesa mea preferata, “Brazil”, cu Anca Parghel feat. Tom Boxer, nici macar nu a prins o semifinala, ca trebuia sa se produca acolo Simona Nae.

Surpriza! Intai, mobilul meu a afisat “mesaj trimis”. Cum era vorba despre o cartela preplatita, am vrut sa vad daca nu visez, m-am ciupit de nas, apoi am verificat ce credit mai am.

Fantastichia, nemaipomenitichia, extraordinaritichia: tarif adjudecat, blestobontul lui de televoting mi-a luat 1,071 euro, fata de anul trecut, cand costa 47 de eurocenti. Nu am primit si mesajul “votul dumneavoastra a fost inregistrat”, nu ca asta nu s-ar fi petrecut cu destui si in timpul televotingului.

Sa-mi spuna cineva, daca mai are nebunia sa trimita SMS: am visat sau intr-adevar oamenii acestia nici macar nu au avut nemtescul reflex sa inchida numarul de SMS?… ca eu chiar nu mai pricep nimic! Oamenii acestia iau bani in continuare!

Citeşte şi
Exista o diferenta dramatica intre discursul nostru extern, in care spunem ca suntem europeni, si
S-a lansat oficial piesa "Come As One" a compozitorului Gabriel Baruta, in noua versiune, cu
Aceasta este piesa dupa care umbla toata lumea acum pe Internet, incercand sa afle cum
Multumesc persoanei care m-a anuntat ca a aparut acest videoclip. Este o placere pentru mine
In acest moment, TVR, organizatorul Eurovision Romania 2010, ar trebui sa descalifice cernauteanul farsor pentru
Zilele acestea am vorbit cu un prieten, care mi-a marturisit ca el crede ca Eurovision
Baruta: "Mi se pare prea mare discrepanta intre Paula, care a obtinut 23.000 de voturi
Lilian Levintza, managerul triplei Anghel-Thomas-Piper, acuza organizatorul Eurovision Romania ca a aranjat concursul si a
Am discutat cu directorul firmei Simplus, ce a asigurat televotingul la aceasta editie Eurovision, Dan
Share