home EUROVISION, EVENIMENT Eurovision: Pe Nico iar a apucat-o banga: Vrea sa se sarute pe scena cu Moni-k

Eurovision: Pe Nico iar a apucat-o banga: Vrea sa se sarute pe scena cu Moni-k

Share

Dupa ce anul trecut se zvonea ca la Belgrad Nico si cu Vlad vor exersa sarutul lasciv pe scena din Beogradska arena, ca sa socheze melomanii si sa ia laurii Eurovision, anul acesta a aparut acelasi zvon despre scenariul prestatiei lui Nico si Moni-k.

Show-ul ar fi o reproducere a reprezentatiei de lesbianism data de Madonna, Spritney Bears si Christina Aguilera la MTV Music Awards. Totul pentru succes, totul pentru victorie: Nicoleta Matei nu are limite in dorinta ei de a mai castiga inca odata editia romaneasca a Eurovision.

Pentru ca vedem ca este atat de determinata sa castige acest concurs, ii propunem sa faca un show de mare succes. In prima parte, va aparea pe scena si va juca, impreuna cu Moni-k, rolul a doua lesbianiste, aflate intr-un penitenciar pentru femei criminale, aflate la o petrecere data de directorul inchisorii, care pentru bairam s-a costumat in puscarias si si-a pus si catusele.

In cea de-a doua parte a show-ului, fetelor ar urma sa li se puna catusele si ar urma sa fie transformate in doi pederasti, care ar canta cu minunate voci castrati refrenul piesei “Disco Maniacs”, de altfel o piesa mai reusita decat prapastia de anul trecut. In tot acest timp, limbile celor doua cantacioase, atunci cand nu canteaza, ar trebui sa se intalneasca pe scena. Sigur va avea succes, mare succes! Lumea va fi socata! La Moscova mergem pe cai mari cu asa show incendiar.

In final, o astronava va cobori pe scena si o va lua pe Nico in constelatia Sirius, pe o planeta indepartata. Pentru totdeauna.

Share