home EUROVISION, EVENIMENT Eurovision. În dimineaţa concursului, Romania stia cate puncte va da (4)

Eurovision. În dimineaţa concursului, Romania stia cate puncte va da (4)

Share

Dezvăluirile despre Eurovision continuă. Ultima parte. Mult a fost, putin a ramas, gata, ati scapat! Credeam ca s-a relaxat Ciro, ca si-a varsat oful cu editia la care a reprezentat Romania cu Todomondo, m-am inselat. 

Zdrang! A mai trantit inca doua. Cel putin.

Anume, ca numarul de puncte date de Romania, in competitie, in anul 2007, pentru celelalte tari, se cunoastea din dimineata zilei competitiei, iar “moculozaurii” nostri sunt mai rai ca mafia.

Dupa acest interviu in serial, sunt niste personaje care trebuie sa dea niscaiva explicatiuni. In frunte cu monsieur Manoliu. Este simplu: daca nu o face, se acuza singur prin tacere. Ce zice? Eh, Blogul lui Budescu! Un blog nenorocit. Bine…

Blogul lui Budescu: Ciro, anul trecut s-a spus ca firma lui Pocorschi a asigurat televotingul. Este adevarat?
Ciro de Luca: Chiar nu stiu. Un lucru sigur iti spun: in dimineata finalei de la Helsinki, Romania avea deja lista cu punctajul pe care trebuie sa-l ofere fiecarei tari.

Blogul lui Budescu: Vorbesti serios?
Ciro de Luca: Desigur, dar acolo era ceva international. Sa fie oare acum si la nivel national? Nu stiu. La noi (n.n.: Locomondo/Todomondo) pile n-au fost.

Blogul lui Budescu: Atunci, la Helsinki, daca era international, era hotie internationala, scuza-mi duritatea. Drum liber reciprocitatilor.
Ciro de Luca: Asa e. Anul acesta exista si juriul, sa vedem! Problema e: Romania se va califica?eurovision p

Blogul lui Budescu: Cum se matrafoxeaza telefoanele? Suna concurentii, ce se intampla, stii?
Ciro de Luca: La competie?

Blogul lui Budescu: Da, la noi.
Ciro de Luca: Oricine poate vota, numai ca uneori intra mai greu. Noi, personal, am votat acolo in camera verde, care numai verde nu era. He… Mi-aduc aminte de Mamaruta cu pisica neagra, ce sa mira,ca ne-am calificat, chiar i se facuse rau. Striga: “Locomondoooooooo! Citesc bine: Locomondoooooooo!”. Zici ca eram extraterestri care-au venit sa-l rapeasca.

Blogul lui Budescu: Noi aici am ajuns la chestii grele. Anul trecut ne gandeam la softuri matrafoxate din Properties, prostii…
Ciro de Luca: E posibil, pentru ca am auzit ca, atunci cand a castigat Lordi, se putea vota inclusiv pe Internet. Iar prin skype poti vota de cate ori vrei, important e sa-ti faci cont nou.

Blogul lui Budescu: Cei numiti anul trecut “moculozauri”, un termen nu tocmai reverentios, cu care sunt de acord partial, s-au retras sau nu? Ca nu au fost in juriul preselectiei.
Ciro de Luca: Cred ca nu s-au retras, dar au hibernat un pic si si-au lasat puii sa iasa afara la joaca. La anul, cand vom discuta din nou, vor aparea. Iti spun sigur, pentru ca anul acesta, sincer iti spun, va fi, parerea mea, un semidezastru, sau hai sa zic dezastru.

Blogul lui Budescu: Sunt piese slabe?
Ciro de Luca: Sunt putine, sunt acelasi stil. Aia cu sex e penibila, ce, penibila e putin spus!… Nu prea este concurenta. Si daca ne gandim ca ar putea ajunge Costi Costita…

“Sicilienii si Mafia sunt mici copii fata de moculozauri”

Blogul lui Budescu: Gasca asta din muzica usoara romaneasca se poate numi mafie?
Ciro de Luca: Da, absolut da, frumoasa si desteapta intrebare. E o closca. Am fost la sedinte ale UCMR-ADA si acolo… sa-i vezi! Sicilieni si Mafia, mici copii. Cei tineri intr-o parte, “moculozaurii” intr-alta. Si gandeste-te: am fost 11 ani la Carabinieri.

Blogul lui Budescu: Ai fost politist in Italia 11 ani.
Ciro de Luca: Am spirit de observatie si miros un mafiot de la 10 kilometri

Blogul lui Budescu: Cum scapam de ei?
Ciro de Luca: Daca incepem cu schimbarea coruptilor de la radiouri, ar fi un pas inainte. Stii cat castiga domnul Moga din drepturile de autor? Ceva de ordinul miilor de euro.

Blogul lui Budescu: Pe an? Pe luna?
Ciro de Luca: Pe luna. Uite, daca eu, si nu sunt prea difuzat, castig 200 de euro pe luna, iti dai seama cat castiga Moga!

Share