home POLITICA Eugen Nicolicea spune că CV-ul lui e mai tare ca al lui Klaus Iohannis

Eugen Nicolicea spune că CV-ul lui e mai tare ca al lui Klaus Iohannis

Share

Eugen Nicolicea sfidează elicopterele şi se luptă cu planetele. El susţine că CV-ul lui este mai tare decât cel al preşedintelui României, Klaus Iohannis.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea are o reacţie hilară după ce preşedintele Iohannis a anunţat, miercuri, a transmis PSD în scris refuzul său cu privire la propunerile pentru ministerele Justiţiei, Fondurilor Europene şi Românilor de Pretutindeni. În document, Iohannis le-a reproşat celor trei lipsa de „experienţă”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Să spui că un parlamentar de 26 de ani, poate printre cei mai vechi parlamentari, membru în Comisia Juridică de ani foarte buni, preşedinte al Comisiei Juridice, preşedinte al Comisiei de Regulament, membru în Comisia de revizuire a Constituţiei, iniţiator de legi şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor de mai multe ori, restul uitaţi-vă în CV că nu le mai ştiu, nu are experienţa necesară e de râsul lumii. Cel care face această apreciere ar trebui să îşi compare CV-ul cu al meu”, a afirmat Nicolicea.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri a transmis PSD în scris refuzul său cu privire la propunerile pentru ministerele Justiţiei, Fondurilor Europene şi Românilor de Pretutindeni.

„Înainte de sfintele sărbători de Paşti, mi-au propus pesedistii o remaniere a acestui Guvern, nu pentru a face guvernarea mai bună, nu vă faceţi iluzii, s-au certat ei între ei, găştile, acolo în interiorul PSD-ului, şi au venit cu trei propuneri. Persoanele propuse: Nicolicea, Florea şi Brăiloiu.

Şi le-am spus atunci că nu sunt de acord cu această remaniere, fiindcă nu aduce nimic nou, nu aduce nimic bun şi nu este făcută pentru a guverna mai bine. Astăzi le-am dat pesedistilor refuzul meu şi în scris, ca să înţeleagă mai bine că nu sunt de acord cu această remaniere”, a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Pe 7 mai, premierul afirmă că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să dea un răspuns în privinţa motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de miniştri la Justiţie, Fonduri Europene şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi nu trebuie aşteptat până când expiră interimatul mandatelor.

Citeşte şi
Premierul Viorica Dăncilă a numit-o marți secretar de stat la Ministerul Justiției pe Gabriela Zoană,
Alexandru Cumpănaşu a declansat un val de atacuri delirante la adresa lui Klaus Iohannis in
Klaus Iohannis ar putea să surprindă pe toată lumea cu numele aflate pe lista sa
Klaus Iohannis cere demisia şefului DIICOT, procurorul căpiţelor de fân nemţene, Felix Bănilă. Motivul -
Fosta judecătoare Gabriela Bîrsan ar fi noua propunere a PSD pentru Ministerul Justiției. Bîrsan a
Ministrul Justitiei, condus de Ana Birchall, este singurul minister fara secretari de stat. Dancila refuza
Avalansa de glume pe Facebook dupa ce Klaus Iohannis a respins categorig propunerea Vioricai Dancila
Mihai Şora ii solicita presedintelui Iohannis sa o respinga pe Dana Garbovan pentru postul de
Dana Gîrbovan, nominalizată în Comitetul Executiv al PSD pentru funcția de ministru al Justiției, este
Andi Topală, consilierul ministrului Justiţiei, Ana Birchall, a jignit-o pe realizatoarea tv Sorina Matei de
Share