home POLITICA Eugen Nicolicea a făcut Dreptul la mare Distanţă, la Turnu Severin

Eugen Nicolicea a făcut Dreptul la mare Distanţă, la Turnu Severin

Share

Eugen Nicolicea, mutilatorul frenetic al Legilor Justiţiei, a făcut Facultatea de Drept la Turnu Severin. Fenomenul SF s-a petrecut pe la începutul secolului, la forma de Invăţământ de la Distanţă (IDD).

Eugen Nicolicea propune modificarea Legii referendumului

Nicolicea a reuşit performanţa să termine Dreptul la Spiru Haret. El, soţia şi fiica lui. Dezvăluirile aparţin jurnalistului Liviu Avram, care făcuse un apel public pentru a primi inormaţii pe această temă, acum o săptămână.

Eugen Nicolicea e deputat din anul 1992 şi e cunoscut pentru ideile sale creţe, ca parlamentar, de la începutul anilor 90. Biografia sa oficială de pe site-ul Camerei Deputaţilor arată că este absolventul a două facultăţi: Electronică, (după ce începuse Automatizări şi Calculatoare) şi Dreptul.

Eugen Nicolicea a rămas repetent un an la prima facultate

La nici una dintre ele însă nu se spune unde a absolvit şi în ce an. Motivul? Simplu: la prima a rămas repetent un an. “Undeva prin anul II sau III”, cum a dezvăluit un fost coleg al său.

Tot nu reuşea să treacă un examen, şi atunci s-a transferat de la Automatizări şi Calculatoare la Electronică, unde a şi terminat, în anul 1982.

, a dezvăluit fostul coleg. A primit repartiţie la Şantierul Naval din Turnu Severin, localitatea sa de baştină. Prin 2008 – 2009, Eugen Nicolicea era detectat la Drept, în Turnu Severin. A făcut facultatea în trei ani, pentru că trecut într-un an prin doi ani de studii.

Eugen Nicolicea ameninţă încă un reporter

Toma Petcu: de la Digi24 l-a întrebat pe Eugen Nicolicea unde a absolvit Dreptul. Era puţin înainte de publicarea de către Avram a articolului din Adevărul. Nicolicea l-a ameninţat pe reporter că îi ridică acreditarea.

Eugen Nicolicea: Am terminat o facultate de Drept cu media 10, dar pentru că unul care a lucrat ca politruc la Opinia Studențească Iași… n-am chef să-i raspund. Gata, am încheiat subiectul. (Pleacă și îl îndepărtează pe reporter cu mâna).

Toma Petcu,: reporter Digi24: Nu îmi dați peste mână, vă rog!

Eugen Nicolicea către Toma Petcu: Încalci Regulamentul Camerei

Eugen Nicolicea: Te rog frumos, încheiem subiectul dacă faci insinuări de felul ăsta și minciuni.

Toma Petcu: reporter Digi24: Încercam doar să vă rog să ne oprim puțin.

Eugen Nicolicea: Încalci regulamentul Camerei. Am spus nu, atât. Deci dacă vei da ceva voi solicita să fii sancționat cu acreditarea.

Camera Deputaţilor zice că informaţia nu e de interes public

Şi Camera Deputaţilor a fost întrebată unde a învţat să mutileze Legile Justiţiei Eugen Nicolicea. Răspunsul instituţiei e sugestiv:

Solicitarile dvs. nu fac obiectul Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, cu modificarile si completarile ulterioare. Potrivit dispozitiilor art. 2 lit. b) din Legea nr. 544/2001, prin informatie de interes public “se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei”.

Astfel cum rezulta din articolul invocat, legea mentionata este aplicabila autoritatilor si institutiilor publice, nu persoanelor fizice, indiferent de statutul sau de functia/ calitatea acestora.

Citeşte şi
Deputatul PSD Eugen Nicolicea, trimis de Camera Deputaţilor să reprezinte Parlamentul în cadrul Comisiei GRECO,
Eugen Nicolicea sfidează elicopterele şi se luptă cu planetele. El susţine că CV-ul lui este
Analistul Bogdan Chirieac era convins că preşedintele Iohannis nu îl va accepta pe Eugen Nicolicea
Este alertă roşie de OUG pe Justiţie.Nimeni nu ştie cu exactitate ce anume va conţine
Liviu Dragnea forțează schimbarea șefei Secretariatului General al Guvernului, Andreea Lambru, și a mecanismului de
Saptamana viitoare, deputatul PSD Eugen Nicolicea va deveni secretar general al Guvernului,susţine jurnalistul Ioana Ene
Restauraţia este în curs. Până în ultima zi a anului 2017, au continuat să apară
Eugen Nicolicea a fost întrebat de reporterii Adevărul la ce Universitate şi în ce an
Eugen Nicolicea vrea să îngrădească dreptul preşedintelui de a organiza un referendum. La dezbaterea organizată
Jurnalistul Alexandru Căutiş a fost agresat în această seară, când a ieşit din sediul Realitatea
Share