home EVENIMENT Ethan Hawke aşteaptă să joace într-un film în România

Ethan Hawke aşteaptă să joace într-un film în România

Share

Actorul Ethan Hawke a declarat că nu înţelege de ce nu i se face o ofertă din România să joace într-un film. Hawke este un actor american de clasă mondială cu patru nominalizări la Oscar.

Ilie Năstase s-a aranjat acum, va fi omul Cehiei în România

Două sunt pentru interpretare şi altele două pentru scenariu adaptat. Actorul a fost prezent în România pentru American Independent Film Festival.

Ethan Hawke admiră filmele româneşti

Actorul, care a apărut în filme că „Training Day”, trilogia romantică „Before” şi „Boyhood”, a acordat un interviu pentru Digi24. În acesta, Ethan Hawke a vorbit, printre altele, despre cât de mult admiră filmele româneşti şi a spus că şi-ar dori să joace într-unul dintre acestea.

Ethan Hawke: Ştiu de Cristian Mungiu

„Ştiu de Cristian Mungiu. Îmi place munca lui. Sunt foarte multe filme bune în România”, afirmă actorul.

Ceva foarte interesant se întâmplă în cinematografia de aici. Pentru că mama mea locuieşte şi lucrează aici, ma tot gândesc că cineva o să-mi ofere şi mie un rol aici. Dar nimeni n-o face. Sunt disponibil. De fiecare dată când vin în România, aud alt actor că lucrează aici.

De exemplu Joaquin Phoenix. Ultima dată când am fost aici filma Donald Sutherland. Matt Damon a fost aici, Jude Law a fost aici. Şi nu înţeleg de ce nu obţin şi eu un rol aici.

, a declarat Ethan Hawke.

Share