home POLITICA Elena Udrea postează pe Facebook în draci

Elena Udrea postează pe Facebook în draci

Share

Elena Udrea postează pe Facebook în draci

Elena Udrea are de câteva zile, de când e reţinută sau arestată, incontinenţă feisbucală, de parcă wireless-ul ar juca ţonţoronţo la tubulatură şi în Rahova.

Bun, înţelegem că este posibil ca Elena Udrea să fie ajutată în acest demers al său parapublicistic de către echipa ei, dar chiar aşa… Cum a procedat?

Cum face? Avocaţii ei îi poartă bileţelele cu notiţe furbiliucitante până la administratorii paginii ei de Facebook? Bine, bine, dar cum se face că are hărtie şi creion la bulău?

Bun, poate primi, în afară de vizitele de serviciu făcute de avocaţi oricând e nevoie, o vizită pe săptămână. Echipa ei a vizitat-o deja o dată. Acum va mai putea să o viziteze săptămâna vitoare.

Vom vedea atunci noi panseuri de la bulău ale lui Nuţi sau mai devreme? Dacă da, le-a remis publicanţilor deja, ori le va trimite spre dare publicităţii prin avocaţi?

Întrebări, întrebări, întrebări…

Acum 16 ore, Elena Udrea scrie pe contul ei de FacebookNu am primit o centimă de la nimeni, în maşină, acasă, în biroul de la minister sau de la partid. Sunt fabulaţii care sunt lansate în spaţiul public pentru a se pune asupra mea ştampila vinovăţiei.

Desigur, toată lumea o terorizează pe Elena Udrea. Biata femeie! Ce mai în sus şi-n jos, însuşi aerul pe care îl respiram (n.n.: la MDRT) era rezultatul corupţiei.

Acum o oră, Elena Udrea postează pe contul ei de Facebook un nou text.

Această isterie a acuzaţiilor la adresa mea, rostogolite prin presă de procurori DNA, trebuie să se oprească, pentru că ajungem într-o fundătură logică – procurorii lansează acuzaţiile, inflamează presa şi, apoi, împotriva mea se iau măsuri ca urmare a presiunii publice (asta este motivaţia judecătorilor).

Iată o evidentă unitate de gândire între Elena Udrea şi Şerban Nicolae. Acum însă, Elena Udrea deja nu se mai adresează de fapt nici opiniei publice, nici presei, ci judecătorilor, ceea ce înseamnă că aşteaptă să îi fie preschimbat arestul preventiv în control judiciar:

Judecătorii, oricine ar fi ei şi orice cauză ar judeca, trebuie să fie puternici şi curajoşi. Trebuie să ia decizii pe lege, fapte şi probe, nu pe ce spune televizorul. Încă o dată spun: am încredere că, la apel, se va ridica măsura arestului preventiv, pentru că nu a apărut absolut nimic în dosar de pe 29 ianuarie, când am fost pusă sub control judiciar, şi până acum.

Dar principiile înalte despre care predica Elena Udrea înainte, când se lipise de Traian Băsescu ca marca de scrisoare, unde sunt?

Răspuns: ele au fost o fantoşă, folosită de Elena Udrea ca să ajungă sus, sus, cât mai sus în politică. Acum, acestea nu mai sunt necesare. Nici logoreea cu statul de drept şi Justiţia independentă.

Acum, această femeie de moravuri politice uşoare îşi dă arama pe faţă. Cătuşele şi scândurica sunt mai aproape de sufletul ei decât principiile înalte.

Citeşte şi
Sorina Pintea se odihneşte la Tubulatură, pentru 30 de zile

Tribunalul Bucureşti a acceptat solicitarea DNA, de arestare preventivă a Sorinei Pintea, pentru următoarele 30 Read more

Dorin Cocoş a spus tot ce ştie despre Sorin Oprescu

După ce a stat atâta timp la tubulatură, Dorin Cocoş a spus despre Sorin Oprescu Read more

Bogdan Chirieac e supărat că Dragnea nu a fost lăsat în permisie

Bogdan Chirieac s-a aratat revoltat ca lui Liviu Dragnea nu i s-a permis sa isi Read more

Liviu Dragnea iubeşte Rahova, ar vrea să rămână aici după carantină

Liviu Dragnea vrea să rămână în continuare la Penitenciarul Rahova, după expirarea perioadei de carantină, Read more

Radu Mazăre a ajuns pe Otopeni şi se pregăteşte de carceră

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a aterizat pe Aeroportul Otopeni şi se pregăteşte să Read more

Barack Obama, Traian Băsescu, Petre Ţuţea, Elena Udrea şi Akira Kurosawa printre semnatarii petiţiei Antena 3

Au mai semnat: Mircea Eliade, Elena Udrea, Vladimir Putin, Janis Joplin, Akira Kurosawa şi Dimitrie Read more

Domnule Ponta, tuturor ne sunt ameninţate familiile

Pe lângă ameninţările nedemonstrate la adresa familiei dv, cele la adresa românilor sunt clare, limpezi, Read more

Profesor – călugăr postează pe Facebook un film cu eleve ce se dezbracă în vestiar, la ora de sport

Un profesor de la Şcoala Generală ”Nicolae Tonitza” din Constanţa care a postat pe pagina Read more

Bogdan Chirieac doreşte cenzurarea Facebook în România

Bogdan Chirieac a declarat că, în urma referendumului pentru aşa-zisa reefinire a familiei, s-ar fi Read more

Fotografii nud cerute de Facebook utilizatorilor săi din Marea Britanie

Facebook se adaptează la minţile britanicilor, puţin diferite de ale restului europenilor: le cere britanicilor Read more

Share