home POLITICA Elena Udrea. Bordelul lui Nuţi din Pleşcoi VIDEO

Elena Udrea. Bordelul lui Nuţi din Pleşcoi VIDEO

Share

Elena Udrea. Bordelul lui Nuţi din Pleşcoi

Elena Udrea şi-a încheiat deja cariera sa de persoană publică, dar şi de membru al Stratosului românesc şi nici nu ştie. Pe barba ei.

Într-adevăr, un om poate să facă politică în România atunci când îşi reintră în drepturile civile, şi anume cele de a alege şi a fi ales.

Dar va găsi ea vreun partid care să o primească în rândurile sale? Mă îndoiesc. Din momentul în care a început să rupă tot în jurul ei, cariera ei politică este terminată.

A fi politician înseamnă a avea mai multe feţe. Una publică şi una privată. Câte una pentru consumul câte unei tabere politice din partidul din care faci parte şi altele feţe pentru cele din care nu faci parte.

Dar mai poate câştiga Elena Udrea încrederea vreunui politician sau grup politic după ce a început să spună ce spune acum? Nu mă refer la partea infracţională acum… Nici nu poate fi vorba despre aşa ceva.

Bun. Să zicem că nu intră în puşcărie. Politic vorbind e terminată. E avocat. Va găsi vreun client atât de fraier încât să-şi bage banii şi să-şi încredinţeze secretele unui asemenea specimen uman?

Greu de crezut. Poate fi jurist? Poate. Dar găseşte ea vreo firmă care să-şi joace finanţele, viitorul, credibilitatea pe mâna Elenei Udrea? Mă îndoiesc din nou.

Poate fi mediator. Iarăşi aceeaşi problemă: cine mai poate să aibă încredere în ea? Elena Udrea nu poate să câştige un ban nici ca mediator.

Dar ce va putea să facă? Are bani puşi deoparte, în vreun cont cifrat din Elveţia? Poate să dispară în Bora Bora, să-şi halească restul vieţii cocobaurii şi să se prăjească la soarele Pacificului. Asta dacă nu o prind autorităţile române că şi-a dosit astfel o parte din avere. Caz în care e penală treaba din nou.

Să zicem că ajunge la puşcărie. Cu executare sau cu suspendare. Atunci când iese, tot ce am scris mai sus rămâne valabil.

Mă întreb cine ar mai angaja-o, după terminarea acestei afaceri mizerabile, pe Elena Udrea.

Poate femeie de serviciu să fie? Vai de mine şi de mine! Dacă se uită în coşul de gunoi şi acolo sunt cine ştie ce chestiuni compromiţătoare, pe care vipera asta le va folosi?…

Au poate patroană de bordel? E, presupunând că până atunci va intra în vigoare o lege a prostituţiei în România, improbabil. Şi la o casă de toleranţă sunt probleme pentru Elena Udrea.

Sunt secrete de păstrat. Vin bărbaţii. Cine riscă să se ducă la curve la Bordelul lui Nuţi din Pleşcoi, ca după aceea să-i fie strânse degetele la uşă?

Citeşte şi
Anul 2018 a venit la pachet cu o serie de schimbari pentru cei care doresc
Şeful diplomaţiei americane, Rex Tillerson, este într-o vizită în România. Secretarul de stat american a sosit
Donald Trump continuă să spargă tiparele tipice politicii unui stat democratic. New York Times dezvăluie
Apocalipsa 2012 şi mayaşii. Toate teoriile vor fi răsturnate de secretele guvernului mexican, care a
O iniţiativă ar viza creşterea preţului la petrol pentru ruinarea economiilor naţionale, dar şi declanşarea
Nomad şi secretos, a devenit în câteva luni una dintre cele mai controversate persoane din
Sararu a afirmat ca plecarea sa a avut loc ca urmare a presiunilor facute de
Sorin Ovidiu Vîntu nu are voie să părăsească ţara, pe toată durata procesului de favorizare
O telegramă plecată pe 16 iunie 2009 de la Departamentul american de Stat şi semnată
După o campanie publicitară deloc diferită de cea a unui nou produs Coca-Cola, website-ul Wikileaks
Share