Dumitru Iliescu: Credeţi ca această manifestaţie este spontană?

Share

Dumitru Iliescu, consilier de taină al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, lansează tema conspirativistă a intervenţiei serviciilor secrete occidentale. Acestea ar fi cele care se află în spatele manifestanţilor din Piaţa Victoriei.

Liviu Dragnea jigneşte manifestanţii şi cere control fiscal la Administraţia Prezidenţială

Iliescu a fost şeful Serviciului de Protecţie şi Pază pe timpul preşedintelui Ion Iliescu. Mai jos, spusele acestuia:

Dumitru Iliescu: ORGANIZATORII PROTESTULUI “SPONTAN AL DIASPOREI”

V-ati pus intrebarea cine este in spatele mitingului diasporei? Nici eu nu stiam pana nu mi-a explicat cunoscutul meu prieten. Unii dintre partenerii nostri externi – mi-a spus el – sunt direct interesati in schimbarea guvernului si venirea unui guvern favorabil solicitarilor si intereselor lor, interese majore care vizeaza bogatiile Romaniei, de la resursele energetice, la cele aurifere, la metale rare, la cele silvice, la obiectivele strategice din zona producerii si transportului energiei
electrice, zona agricola si multe altele.

Credeti ca acesta manifestatie este spontana? Va garantez ca a fost foarte bine organizata, cu obiective foarte clare, cu o finantare semnificativa din partea celor interesati sa fure, in continuare, din avutia nationala, sa ne dezbine in anul centenarului Marii Uniri, avand ca reper celebra expresie “divide et impera”.

Dumitru Iliescu: Fereşte-mă, Doamne, de prieteni…

Mai exista inca o celebra expresie si anume “Fereste-ma doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur”. Ce fac structurile noastre cu atributii in domeniul Sigurantei Nationale? – intreb eu. Ele nu stiu ce se intampla, de ce nu iau masuri?

Stiu foarte bine, dar unii dintre cei care trebuie sa actioneze, fac parte din Statul Paralel condus din exterior de partenerii nostri, iar din interior de catre Presedintele Romaniei domnul Klaus Iohannis, Stat aservit acestora, aparandu-le interesele, in detrimentul celor nationale.

Este clar o colaborare stransa intre structurile intelligence din exterior cu unele din interior, pentru realizarea obiectivelor acestui protest “spontan”…Va rog sa imi spuneti daca este asa sau nu, domnule Presedinte Iohannis…!!!

Share