home CORUPTIE, POLITICA Dragnea şi Vâlcov subordonează România Moscovei, susţine Opoziţia

Dragnea şi Vâlcov subordonează România Moscovei, susţine Opoziţia

Share

Trei politicieni ai Opoziţiei, Ludovic Orban şi Florin Cîţu (PNL) şi Andrei Caramitru (USR), susţin că Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, prin felul în care conduc România, o subordonează Federaţiei Ruse.

Ludovic Orban: Dragnea blochează România. Nu mai pare să fie întâmplare, ci premeditare

Guvernele PSD- ALDE acţionează parcă după un plan elaborat de inamici ai României cu scopul de a pune pe butuci economia României. Blocarea proiectelor mari de infrastructură de transport, blocarea investiţiilor publice, distrugerea sistemului financiar- bancar, distrugerea sectorului energetic, punerea în dificultate a sistemelor de comunicaţii, naţionalizarea Pilonului 2 de pensii, jefuirea companiilor româneşti, aruncarea în aer a finanţelor publice locale, provocarea unor dezechilibre economice grave, descurajarea investiţiilor private româneşti şi străine, izolarea României pe plan internaţional, alungarea efectivă din ţară a sute de mii de români, prăbuşirea autorităţii instituţiilor statului român, blocarea achiziţiilor publice din domeniul apărării, subfinanţarea serviciilor de informaţii ( care apară România de ameninţările tot mai mari la adresa siguranţei naţionale ) sunt acţiuni care nu mai par să fie rodul întâmplării, ci al unei premeditari care ascunde intenţii ostile la adresa României.

Florin Cîţu: Dragnea, Vâlcov, Teodorovici acţionează la ordin din exterior 

Dragnea, Valcov, Teodorovici actioneaza la ordin din exterior pentru a distruge economia Romaniei.

OUG 114 a aparut dupa escala lui Teodorovici la Moscova.

Am spus atunci ca trebuie sa fii foarte prost sa introduci astfel de taxe in acest context economic. Rezultatul este doar unul singur- adancirea CRIZEI ECONOMICE in care deja se afla Romania.

Standard and Poors a CONFIRMAT ce am spus la numai doua luni distanta.

Florin Cîţu: Dragnea are ordine clare de la est sa nu dea inapoi

Teodorovici si Valcov stiau de efectele acestei ordonante din 4 februarie 2019. Li s-a dat ordin ( in ruseste?) sa NU ABROGE ordonanta.

Este criminal ce fac. Stiau efectele dar ii puneau pe romani sa plateasca gaze mai scumpe importate de la rusi, sa plateasca dobanzi mai mari la credite, sa plateasca facturi la servicii de telecomunicatie mai mari iar ei plateau rusilor dobanzi mai mari prin obligatiunile de stat.

Dragnea stie si el ca economia este in criza si aceasta ordonanta pastreaza economia in criza economica ani buni. Dar are ordine clare de la est sa nu dea inapoi.

Propunerea de a “modifica” ordonanta 114 este DOVADA clara ca Dragnea, Valcov, Teodorovici actioneaza la ordin din exterior. Daca erau interesati de viitorul si bunastarea romanilor ordonanta era ABROGATA.

Acesta este planul pe care il implementeaza Dragnea la ordin.

Florin Cîţu: Cu economia in colaps, Dragnea va cere masuri economice de “forta majora”

SUPRATAXAREA economiei in plina criza economica este dovada ca acesti oameni vor distrugerea economiei. Nimeni nu este atat de prost.

Cu economia in colaps Dragnea va cere masuri economice de “forta majora” .

Astfel pot sa justificie nationalizari, vanzari de active ieftine pentru rusis si chinezi, anularea unor contracte de privatizare in domeniile de “importanta strategica”.

Asa au facut si comunistii in anii 50, asa a facut si Maduro in urma cu cativa ani. Este modul prin care Rusia instaureaza dictaturile comuniste.

OUG 114 TREBUIE ABROGATA. Altfel, intr-un an de zile Romania este vanduta “la reduceri” rusilor!

Andrei Caramitru: Dragnea

CUM A DISTRUS PSD/ALDE INDEPENDENȚA ENERGETICĂ ȘI A LUCRAT PENTRU GAZPROM. REȚEAUA “SLATINA” (VÂLCOV/MACHITSKI)

OUG114 a distrus independenta energetică a României și ne-a făcut dependenti de Gazprom. Și nu s-au oprit. Ce se întâmplă?

– Legea offshore e prost făcută cu intenție, in biroul lui Dragnea – investițiile au fost anulate. Puteam deveni o forță in regiune – PSD/ALDE nu au vrut. Au primit ordin

– OUG114, prin taxa pe venituri și limitarea prețului gazelor la producător, a distrus profitabilitatea producătorilor de gaze din România (Petrom și Romgaz). Imediat după – importurile de la ruși au explodat. Iimpactul măsurilor pe bugetul statului este negativ – deci nu exista nici o logică economică pentru România

Andrei Caramitru: Fondul Suveran, legătura directă cu gazele direcţionate către ruşi

– OUG a dat facilitați către Interagro (Ioan Nicolae) și OltChim (finanțată anul trecut de VTB

– banca rusească sub sancțiuni US). Combinatele au nevoie de gaze in cantități uriașe in plus de ce consumăm acum – care nu pot veni decât de la ruși, după ce au omorât producția internă

– Fondul Suveran va include și Romgaz (50% din producția noastră de gaze), plus tot restul companiilor strategice energetice. Care va putea fi controlate, chiar vândute, in afara legislației activelor de stat. Cine va controla Fondul? Vâlcov.

Andrei Caramitru: Dedesubturile – Vâlcov, legături concrete cu ruşii

Care sunt dedesubturile ? Sunt ușor de decriptat :

– Vâlcov a fost primar la Slatina – unde cel mai mare investitor este Alro (deținut de magnatul rus Vitali Machitski). Care deține – mare atenție ! – și Conef, intermediarul prin care Gazprom exportă gazele lor in România (intermediarii de acest tip sunt folosiți de ruși pentru a distribui mită către politicieni, altfel ar vinde direct). Vâlcov l-a numit cetatean de onoare al Slatinei pe Machitski deja in 2010. Înțelegând asta – vă miră că Vâlcov a venit din Slatina direct prim ministru din umbră? Vă miră cele 94 de tablouri ale lui Vâlcov (Picasso, Renoir etc) care valorează probabil zeci de milioane de EUR găsite in pereți și cavouri? Că nu le-a cumpărat direct – le-a primit de la cine?

Andrei Caramitru: OUG 114, dată de Teodorovici după ce s-a dus la Moscova

– Vâlcov a făcut o declaratie bizara in August 2018. A spus că, in 2015, a fost o încercare de racolare a lui la KGB prin Gușă (nașul lui) dar ar fi refuzat. De ce ar fi spus așa ceva? E posibil sa ii fi fost frică că iese cineva cu informația și a încercat să prevină atacul ?

– OUG114 a fost dată de Teodorovici la doar câteva săptămâni de o vizită la Moscova. A primit cumva draftul ordonanței intr-un plic acolo ? Și Dorneanu a făcut la fel – vizită la ruși (deși a primit “recomandare” de la MAE să nu se ducă) exact înainte de decizia CCR despre Kovesi (care l-a transformat pe Presedinte in notar).

Andrei Caramitru: Dragnea, Vâlcov, Teodorovici ar trebui anchetaţi

Mă șochează lipsa de acțiune a serviciilor și a procurorilor. Dragnea, Vâlcov, Teodorovici și Dăncilă ar trebui anchetați pe art. 394 (trădare). Care spune clar :

“Fapta cetateanului roman de a intra in legatura cu o putere sau cu o organizatie straina ori cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin: (b) subminare economica, politica sau a capacitatii de aparare a statului; se pedepsește cu 10-20 ani închisoare”.

E nevoie de o ancheta de tip “Mueller” în România – care să ii arunce in închisoare pentru 20 de ani pe toți care au colaborat cu Rusia în destructurarea Statului Român !

Citeşte şi
Noua şefă de la Fisc, Mihaela Triculescu, ar fi făcut Revelionul la Sinaia, împreună cu
De-abia ieşit eliberat condiţionat din puşcărie, fostul ministru de Externe şi europarlamentar ultrareacţionar Adrian Severin
În această secţiune a Armaghedonului Oligarhilor, este ridicată o chestiune spinoasă: cum faci epurarea ofiţerilor
"In loc sa construiti un partid de dreapta puternic, ne-ati vandut stangii si ati format
Monarhul unei natiuni nu este precum capitanul de nava. El are o paleta mult mai
Ce urmează în cei trei ani de până la finalul domniei lui Mihai I e
De ce ar fi acceptat Basescu constient sa-si dea singur lovitura politica de gratie? Este
Declaratiile presedintelui Traian Basescu, la adresa regelui Mihai au starnit reactii puternice in intreaga lume.
Partida Rusă (acum i-am putea spune Partida Rusă PSD) a jucat întotdeauna un rol activ
Ion Iliescu a cerut să fie apărat de trupele sovietice! Temându-se că ar putea pierde
Share