home CORUPTIE, POLITICA Dragnea, la conferinţa de presă: şchiopătând, schimonosit de nervi

Dragnea, la conferinţa de presă: şchiopătând, schimonosit de nervi

Share

Turneul din weekend prin organizaţiile judeţene şi discursurile cu puternice tente dictatoriale şi-au pus amprenta pe Liviu Dragnea. Luni, la Biroului Permanent Naţional, şeful PSD nu doar că nu şi-a putut impune agenda, şi anume retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader, dar a ieşit apoi în conferinţă palid, şchiopătând, cu ochii încercănaţi şi demonstrând că stă tot mai prost cu nervii.

Dragnea, voce răguţită, fără vlagă

Cu o voce răguşită şi fără vlagă, Dragnea a început să răspundă întrebărilor jurnaliştilor. Întâi şi-a spus părerea despre protestele magistraţilor.„Şi eu îi sprijin pe magistraţi, cu toate puterile. Pe magistraţii din România.

Nu văd de ce nu i-aş sprijini, nu am făcut absolt nimic nici eu, nici PSD-ul, bă dimpotrivă. Voi face tot ce ţine de mine pentru că judecătorii din România să ajungă la un nivel de decizie care să nu mai fie afectată de niciun protocol secret, mijloc de şantaj sau ameninţare”, a spus Dragnea, părând că nici măcar el nu mai crede ce spune.

Dragnea, faţă schimonosită de dezgust şi nervi nestăpâniţi

Pe măsură ce întrebările jurnaliştilor curgeau, faţa şefului PSD devenea tot mai schimonosită de dezgust şi nervi.Întrebat cum comentează decizia Facebook de a închide peste 30 de conturi asociate PSD, pentru fake news, şeful PSD a început să fiarbă.

„Am auzit ştirea, dar nu ştiu detalii, dar poate să închidă tot PSD-ul, asta e”, a încercat Dragnea să minimizeze importanţă deciziei.Jurnalista nu s-a lăsat şi i-a atras atenţia că aici nu merge discursul folosit în ţară la adresa oricărei persoane care îl contestă. „Vorbim despre Facebook, totuşi”.

„Aaa, am înţeles, despre Dumnezeu! Nu ştiu detalii… domnişoară”, a răspuns Dragnea printre dinţi.Au venit apoi întrebările legate de studiul BNR care arată impactul devastator pe care OUG 114 îl are asupra economiei. O jurnalistă a vrut să ştie dacă a reuşit să-l citească, având în vedere că în weekend spusese că nu a apucat.

Dragnea, miştouri la adresa jurnaliştilor, deranjat de întrebări, tot mai dificil de discutat cu el

Nervii lui Dragnea au început să cedeze: „Este greu, n-am pregătirea dvs, îmi trebuie săptămâni să citesc acest studiu”.El a mai spus şi că nu PSD-ul a cerut acest studiu, deşi anul trecut în mai, după o întâlnire cu guvernatorul Mugur Isărescu, declarase public că Guvernul nu va lua nicio măsură înainte să discute cu BNR impactul asupra economiei.

„N-am cerut BNR-ului un studiu, om fi greşit, mai greşim. Calmaţi-vă puţin”, i-a răspuns zeflemitor şeful PSD jurnalistei de la Epoch Times România.Nici ziarista care l-a rugat să explice declaraţiile despre masoni n-a primit un tratament mai civilizat.În cele din urmă, Dragnea le-a cerut ziariştilor să nu-l mai ţină în picioare, că mai are şi alte drumuri de făcut şi a plecat la fel cum a venit: şchiopătând, palid, dar ceva mai nervos şi încruntat.

Citeşte şi
Luni, 11 martie, la ora 15.43, site-ul Antena 3 a inițiat un sondaj, în care
Trei politicieni ai Opoziţiei, Ludovic Orban şi Florin Cîţu (PNL) şi Andrei Caramitru (USR), susţin
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că este total de acord cu ce a transmis Tudorel
O fostă moderatoare de la România TV, Paula Rusu, lansează un atac dur la adresa
UDMR a dat dovadă de pragmatism şi cooperează de doi ani cu coaliţia guvernamentală, declară
Președintele PSD Liviu Dragnea l-a întrebat pe corespondentul Pro TV Alex Dima dacă vine cu
Noua şefă de la Fisc, Mihaela Triculescu, ar fi făcut Revelionul la Sinaia, împreună cu
Jurnalistul Volker Pabst scrie în Neue Zurcher Zeitung, cel mai mare ziar elvețian, că România
Financial Times scrie: „Romania’s convicted powerbroker faces EU scrutiny”. Jurnalista Valerie Hopkins, corespondent al publicaţiei
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că i-ar fi spus cineva că fosta preşedintă a
Share