home POLITICA Donald Trump dă un ultimatum Coreei de Nord: “Gata de acţiune”

Donald Trump dă un ultimatum Coreei de Nord: “Gata de acţiune”

Share

Preşedintele SUA Donald Trump a declarat vineri că liderul nord-coreean Kim Jong-un „va regreta sincer” acţiunile ostile împotriva teritoriului SUA. De asemenea, pe cele împotriva aliaţilor SUA.

Klaus Iohannis, acum, la Casa Albă, întrevedere cu Donald Trump

Avertismentul a fost lansat la câteva ore după ce, într-o postare pe Twitter afirma că armele americane sunt deja „încărcate şi armate”. Aceasta pentru a combate orice ameninţare reprezentată de Coreea de Nord.

Donald Trump a mai spus vineri că speră că Phenianul înțelege „deplin” gravitatea cuvintelor sale.

Sper că vor înțelege deplin gravitatea a ceea ce spun, iar ceea ce spun este ceea ce gândesc.

, a spus președintele american.

Donald Trump: Kim Jong-Un nu va scăpa nepedepsit

Apoi, Donald Trump i-a transmis un avertisment direct lui Kim Jong-un.

Acest om nu va scăpa nepedespit pentru ceea ce face.

, a spus Donald Trump.

Dacă mai proferează vreo amenințare.Sau dacă face ceva în legătură cu Guam sau orice alt teritoriu american sau cu vreun aliat american, va regreta sincer, și asta rapid.

, a mai spus Trump.

Donald Trump: Armata americană, pregătită oricând

Armata americană este pregătită oricând să răspundă unui gest necugetat comis de Coreea de Nord. Este un nou avertisment al preşedintelui Trump transmis Coreei de Nord.

Aceasta în mijlocul tensiunilor dintre cele două state. Reacţia liderului de la Washington vine după ce Phenian-ul a ameninţat că pregăteşte lansarea unui tir de rachete către o insulă americană din Pacific.

Trump intenţionează să îşi întrerupă concediul şi să revină la Casa Albă luni, afirmă surse oficiale citate de site-ul Politico.com.

Președintele SUA și-a petrecut cea mai mare parte din prima săptămână din concediu. Acesta era programat să dureze 17 zile. Trump a intrat într-o retorică războinică cu dictatorul din Coreea de Nord.

Share