home POLITICA Domnule Ponta, tuturor ne sunt ameninţate familiile

Domnule Ponta, tuturor ne sunt ameninţate familiile

Share

~Pseudoscrisoare întredeschisă~

Victor Ponta, 6 iulie 2012:

Şi familia mea a primit ameninţări, copilul meu a fost ameninţat, nu am considerat necesar să fac acest lucru public. (…) Am sesizat structurile statului fără a face public lucrul acesta. (…) Vreau să mulţumesc, am primit protecţia necesară, nu pentru mine, ci pentru familia mea

Dacă v-a fost ameninţată familia, domnule Ponta, sesizaţi organele abilitate să facă o anchetă şi să îi descopere pe cei care au făcut această porcărie. Veţi proceda astfel foarte corect, precum Aspazia Cojocaru, care de asemenea a fost ameninţată.

BZI
“Mamă, mamă, am îmbulinat-o… nu mai ştiu sigur… ce-am minţit când am spus adevărul e minciună sau ce-am spus adevărat când am minţit e adevăr?”

Având în vedere că dl. Zgonea ştie că nici un politician nu a ameninţat-o pe doamna judecător, înseamnă că sunteţi de aceeaşi parte a baricadei: a legii şi a dreptăţii.

• Adevărul: SUA îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia politică din România

Rugaţi-l pe colegul Zgonea să ne spună şi de unde ştie acest lucru, dar şi de ce anume este atât de sigur pe el. Poate că ştie şi cine anume a ameninţat-o pe Aspazia Cojocaru.

Ceea ce doresc însă să vă explic este că, de când aţi venit la putere, toţi românii care nu sunt intoxicaţi de ventilatoarele de presă pe care le controlaţi au înţeles că dumneavoastră, USL, le ameninţaţi familiile.

Şi atunci când aţi numit-o pe doamna Corina Dumitrescu la Educaţie, şi atunci când l-aţi numit pe domnul Ioan Mang, şi atunci când l-aţi numit interimar pe domnul Liviu Pop, ca şi atunci când aţi numit-o pe doamna Ecaterina Andronescu.

Românii se simt ameninţaţi, pentru că ei nu doresc să înveţe copiii lor din cărţile de istorie că Adrian Năstase a fost / este deţinut politic, aşa cum au fost Ion Gigurtu sau Constantin Argetoianu. Românii ţin foarte mult la educaţia copiilor lor.

Şi atunci când l-aţi numit pe Grăjdan (Balaban, Adrian etc.) la ISC, când aţi decis să treceţi instituţia în subordinea dumneavoastră, ca să îl spălaţi de păcate pe Adrian Năstase, la ordinul acestuia.

Şi atunci când i-aţi permis lui Ioan Rus (îl ştiţi, cel care a afirmat, ca să vă spele, că probabil şi Hegel l-a plagiat pe Aristotel ori Platon) să nu-l ducă la Rahova pe puşcăriaşul Năstase, încercând să eludeze Legea Română, de a ajuns de critica raţiunii impure a întregii ţări.

Românii se simt ameninţaţi, pentru că ei cred că Justiţia trebuie să fie aceeaşi pentru toţi, de la Vlădică la opincă, nu unii să fure şi să-i conducă, iar alţii să fie oameni cinstitţi şi să facă puşcărie.

Şi atunci când aţi siluit cu veselie, dimpreună cu tot USL, UDMR, UNPR şi celelalte anexe ale partidului unic, Constituţia României.

Românii se simt ameninţaţi, pentru că ei cred în statul de drept, nu în bâte minereşti anticonstituţionale. Fie ele şi metaforice.

Şi, credeţi-mă, pe lângă ameninţările nedemonstrate la adresa familiei dumneavoastră, ameninţările la adresa românilor sunt clare, limpezi, vizibile, percutante, dramatice şi extrem de concrete.

Share