Dobrovolschi către Tăriceanu: sunteţi rupt de realitate!

Share

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, folosește un limbaj licențios, a declarat purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi. Aceasta i-a transmis că președintele Klaus Iohannis își dorește ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România. Călin Popescu Tăriceanu fusese anterior întrebat dacă șeful statului mai acționează în limitele atribuțiilor sale constituționale.

Tăriceanu atacă Ambasada Statelor Unite ale Americii

Nu fac un comentariu astăzi pe acest subiect. Vă mulțumesc pentru întrebare, pentru că întrebarea e pertinentă. Dar nu am să răspund la această întrebare astăzi.

,a spus Tăriceanu. Răspunsul ambiguu al președintelui ALDE sugerează că liderii coaliției la putere nu au renunțat la ideea unei suspendări, comentează Digi24..

Dobrovolschi: “Adevărul doare. Nu e motiv săfolosiţi un limbaj licenţios”

Domnule Tăriceanu, da, adevărul doare. Dar acest lucru nu este un motiv să folosiți un limbaj licențios. să jigniți și să spuneți în spațiul public lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea.

, a declarat Dobrovolschi la Palatul Cotroceni. Ea a precizat că președintele Iohannis reiterează că persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle în conducerea statului.

Președintele respectă pe deplin rezultatul votului care a condus la constituirea actualei majorități și își dorește ca Guvernul să aibă rezultate bune pentru România. Președintele consideră că o legiferare transparentă de tip european este fundamentală pentru întărirea statului de drept și consolidarea parcursului democratic al României.

, a adăugat Dobrovolschi.

Dobrovolschi a reacţionat la atacurile lui Tăriceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat joi că șeful statului se face că nu vede deficiențele din funcționarea instituțiilor care alcătuiesc statul de drept din România și “patronează un sistem de putere corupt”.

În România, în momentul de față, avem serioase deficiențe în privința funcționării instituțiilor care alcătuiesc statul de drept. Sunt abuzuri incredibile care sunt aduse în atenția publică de presă (…), Sunt oameni care și-au luat inima în dinți, cum se spune.

Au început să vină să mărturisească avatarurile prin care au trecut sau nelegiuirile care se petrec. Președintele întoarce capul și spune “eu nu văd lucrurile acestea”. Evident că le vede, dar nu vrea să le recunoască, pentru că situația îi folosește. Până la urmă, el este cel care patronează acest sistem de putere corupt din România.

, a afirmat Tăriceanu într-o conferință de presă la Senat.

Păcătoşii lui Tăriceanu şi Duhul Sfânt

Întrebat cum vede afirmațiile președintelui potrivit cărora cei care au probleme cu legea să nu facă parte din Guvern, Tăriceanu a spus că Iohannis este și el om politic. S-a bucurat de prezumția de nevinovăție când a fost ales președintele României.

Când aud declarațiile astea, am de multe ori senzația că printre noi, am o revelație așa, s-a coborât Duhul Sfânt. Care ne dă nouă sfaturi, păcătoșilor. Noi, păcătoșii, suntem oamenii politici și Duhul Sfânt ne dă sfaturi.

Cred că președintele uită că este la fel de om politic ca și noi toți. Al doilea lucru pe care îl uită este că funcționează în dreptul fiecăruia. și în dreptul domniei sale, prezumția de nevinovăție. De care s-a bucurat când a fost ales președinte al României.

, a susținut Călin Popescu-Tăriceanu.

Share