home EVENIMENT DNA a ridicat documente de la sediul Guvernului. Vizat este SGG

DNA a ridicat documente de la sediul Guvernului. Vizat este SGG

Share

SGG ar fi refuzat să ofere anumite documente solicitate de DNA, conform Realitatea TV. Acesta ar fi motivul pentru care un procuror DNA şi 10 poliţişti judiciarişti au descins în această seară în Palatul Victoria.

UPDATE 14.07: DNA o vizează printre alţii pe fosta jurnalistă de la B1 TV Iulia Teodorescu. Aceasta n a comentat, informează HotNews. Pe de altă parte, DNA confirmă cinci percheziții la Guvern pentru fapte de corupție comise în iulie 2017, spune Realitatea TV.

Rapt multiplan la sesiunea parlamentară extraordinară

Procurorii ar fi discutat cu mai mulţi angajaţi ai SGG şi ar fi ridicat mai multe acte, conform News.ro.

Mai multe persoane ar fi fost chemate la DNA în perioada următoare,. Este vorba despre un dosar în care au fost ridicate documente de la sediul Secretariatului General al Guvernului (SGG). Conţinutul său îns nu este cunoscut.

Nu este clar în acest moment ce dosar DNA este

Nu este clar în acest moment în ce dosar a fost făcută această acțiune a procurorilor, spune Digi24.

În prezent, SGG este condus de Mihai Busuioc. El a fost numit în această funcție de fostul premier Sorin Grindeanu,. Apoi schimbat tot de el din funcție și numit înapoi de actualul premier, Mihai Tudose.

DNA şi Poliţia Judiciară, legitimări şi filmări

Mihai Busuioc a fost repus în funcţia de şef al SGG, după ce a fost demis de Grindeanu. Aceasta după refuzul său de a semna acte şi a le trimite către Monitorul Oficial.

Unul dintre aceste acte era chiar demiterea sa şi înlocuirea cu Victor Ponta. Anchetatorii au legitimat angajaţii SGG şi chiar ar fi filmat acţiunea. Au fost ridicate documente de la sediul Secretariatului.

Conform aceloraşi surse, citate de Adevărul, percheziţiile DNA au vizat şi Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul,. Sediul acestuia este tot în sediul guvernului, fiind condus de Viorel Ilie.

Share