home POLITICA Diaspora este vădit împiedicată de Guvern să voteze VIDEO

Diaspora este vădit împiedicată de Guvern să voteze VIDEO

Share

Multiple informaţii care vin pe canalele media din Diaspora probează faptul că românii ar fi împiedicaţi de Guvern în mod voit să îşi exercite dreptul de a vota.

UPDATE 19.18: Incidente la Castellon din cauza aglomerației la vot: Mii de români strigă ”Hoții” și ”Ciuma roșie” la cozile enorme. Poliția locală a venit la fața locului

UPDATE 19.06: La Graz, în Austria, sute dde români stau la rând ca să voteze. La Monza, în nordul Italiei, aceeaşi situaţie.

UPDATE 19.05: Mii de români stau la coadă la o secție de votare din Neustadt, Germania. Crucea Roșie împarte apă, s-a deschis o cameră pentru mame și copii.

UPDATE 19.04: La Karlsruhe, un rămân a venit pe targă şi a votat, în aplauzele celor care aşteptau la coadă, relatează Digi24.

UPDATE 18.50: Biroul Electoral Central a decis să respingă cererile oficiale de prelungire a votului după ora 21.00 în Diaspora.

UPDATE 18.18: Coloană imensă de români care stau la rând, la votare, în Munchen. La Munchen, un grup de indivvizi infiltraţi, cu tricouri albe, pe care este imprimat #Rezist, dotaţi cu foarte multe sticle de bere, strigă MUIE PSD şi fac atmosferă, pentru a discredita #Rezist, relatează Robert Schwartz, redactor şef al Secţiei române de la Deutsche Welle, via Digi24.

UPDATE 18.15: La Accademia di Roma este o coadă imensă. În Roma, este o vreme să nu dai afară un câine. Plouă şi este frig.

UPDATE 18.14: La Amsterdam, românii aşteaptă de peste cinci ore să voteze.

UPDATE 18.07: Preşedintele Klaus Iohannis solicită autorităţilor responsabile cu organizarea scrutinului electoral să găsească “de urgenţă” soluţiile astfel încât toţi românii să poată vota.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

UPDATE 18.04: La Milano sunt două secţii de votare. Peste 1.000 de români aşteaptă să voteze. La Roma sunt în jur de 1.000 de români la Consulat şi aproape 2.000 la Ambasada României care aşteaptă să voteze.

UPDATE 18.01: La Harrow, în Marea Britanie, mii de români care aşteaptă să voteze cântă Imnul Naţional.

UPDATE 18.00: Toate cele 441 de secţii de votare organizate în afara României sunt “operaţionale” şi “funcţionează normal”, a informat, duminică, Ministerul Afacerilor Externe.

Sute de români care stau la coadă să voteze la Londra au început să scandeze “MUIE PSD!” când au aflat că s-au terminat buletinele de vot.

Imagini impresionante cu mii de români care stau la coadă să voteze la o secție din Stratford, Marea Britanie.

”Suntem mii de oameni la coadă. Se strigă ”Hoții” și ”Vrem să votăm”. Oamenii au început să își piardă răbdarea și au început să se îmbulzească”, a transmis un cititor G4Media.ro aflat în coada de la Stratford.

La ambasada României din Belgia, pe rue Gabrielle, oamenii scandează m…e PSD, a fost blocată strada, se fluieră iar în zonă au fost mobilizate forțe de poliție, transmite un martor ocular pentru G4Media.ro.

În Spania, la Roquetas de Mar, Almeria, se așteaptă 4 ore, căci coada este pe două străzi. Au sosit polițiștii de la Guardia Civil cu dube, după ce au primit informația că românii sunt împiedicați să voteze și ar vrea să forțeze intrarea în secția de vot.

Oamenii sunt nervoși și din cauză că unele secții de votare au rămas fără buletine de vot și se tem că nu vor mai putea vota.

În unele locuri (Belfast) s-au înregistrat mici incidente pentru că oamenii nu mai au răbdare și înțeleg că nu vor apuca toți să voteze.

In Lille, Franta, au votat pana acum doar 1.000 de oameni, iar la coada mai sunt cel putin 2.000. “Stam deja de 5 ore, #avemrabdare. Tocmai a iesit un votant care a ajuns la coada la 9:30”, transmite un corespondent Ziare.com la Lille, in jurul orei 17:00 (ora locala 18:00).

Citeşte şi
Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră: “Ori eu, ori PSD!”

Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, un clip video care îl înfăţişează, Read more

ALERTĂ De ce trebuie să mergem la vot neapărat

Oricât de absurd ar părea, pericolul ca Viorica Dăncilă să fie aleasă președinte al României Read more

Norica Nicolai delirează. Diaspora a făcut mizerie la secţiile de votare

Norica Nicolai i-a acuzat la Antena 3, pe miile de romani care au votat pe Read more

Hagi nu merge la vot. “Noi muncim, noi facem fotbal!” Reacţia lui CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu reacţionează dur după ce Gheorghe Hagi a anunţat că el nu Read more

Fraudă. Sute de bolnavi psihic vor fi puşi să voteze

Semne de fraudă în Oltenia! Flavia Comanoiu, asistenta la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare Read more

Maximilian Dobrescu din Argentina face 700 km ca să voteze. Tu ce faci?

Un român stabilit în Argentina, Maximilian Dobrescu, anunţă că va călători peste 700 de km Read more

Cristian Diaconescu, apel de ultimă oră: “Hai la vot!”

Fostul ministru al Justiţiei şi şef al diplomaţiei române, Cristian Diaconescu, scrie pe Ziare.com un Read more

Mergi la vot pe 26 mai! România trebuie să rămână stat de drept!

Mergi la vot pe 26 mai! Platforma „România 100” a distribuit un scurt videoclip de Read more

Tăriceanu vrea să scape de vot parlamentar, strategie diabolică

Călin Popescu Tăriceanu a găsit o nouă metodă de a scăpa de procesul său cel Read more

Mircea Badea jigneşte oamenii în etate pentru că nu s-ar fi dus la vot

Mircea Badea şi-a pierdut controlul ieri, atunci când devenise clar că referendumul lui Dragnea nu Read more

Share