home EVENIMENT, POLITICA Dialog Prinţul Nicolae – Ion Cristoiu despre Regele Mihai

Dialog Prinţul Nicolae – Ion Cristoiu despre Regele Mihai

Share

Ion Cristoiu a realizat pe e-mail un interviu cu Prinţul Nicolae plin de lucruri interesante, care merită citit cu atenţie, plin de învăţăminte.

Prinţul Nicolae afirmă că “am sesizat că au apărut şi mai multe conturi cu numele meu pe platformele de socializare“, dar nu spune nimic clar despre aceste conturi şi nici dacă vreunul dintre acestea sau mai multe îi aparţin.

sursa foto: Casa Regală a României – “Principele Nicolae nu face apel la autoritatea poziţiei, a titlului, nu se impune de la sine şi nici nu tratează cu superioritate precum ne-au învăţat politrucii efemeri, beneficiari ai unor poziţii superioare, propulsaţi de partide sau de sistemul intervenţii-pile-relaţii. Este o persoană cu calităţi personale, interpersonale, sociale şi profesionale. Se adaptează fiecărui cetăţean copil sau bătrân, simplu sau intelectual, este plin de umor şi simpatie. El este tânărul model de care România are mare nevoie. Este o prezenţă optimistă, sinceră, devotată, muncitoare şi iubitoare de ţară. Munceşte nu pentru meritele sale ci pentru binele românului.”

Nicolae afirmă că “nu am reuşit să-mi ȋntâlnesc bunicul la ȋnceputul anului, atunci când am făcut o călătorie ȋn Elveţia, tocmai pentru a-l vedea, deoarece nu mi s-a permis“. Bila loveşte manta şi cade fix în capul “dudiştilor”.

Marius Ghilezan spune: Prinţul Nicolae confirmă: REGELE E CAPTIV

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Cum să i te adresezi principelui dezmoştenit, care nu mai este principe? “(…) şi ȋnainte de a fi numit principe am fost omul Nicolae. Nu ȋnţeleg de ce prietenii mei ar trebui să mă strige altfel!“.

Despre decizia de scoatere din linia de succesiune: “Mi s-a cerut să mă ȋntorc din vacanţă şi ȋn dimineaţa zilei de 10 august am aflat ce se discutase şi se hotărâse cu 10 zile ȋnainte, ȋn absenţa mea. După cum am mai spus, hotărârea de a-mi revoca titlul şi de a mă exclude din linia de succesiune fusese luată deja. Nu a contat dacă eu sunt de acord cu această decizie sau nu.“.

A răcit relaţiile cu mama şi familia lui: “Referitor la mama mea şi la restul familiei regale, ȋn prezent relaţiile sunt foarte reci.“.

Nicolae nu ştie pentru ce anume a fost scos din linia succesorală: “Nu pot fi tras la răspundere pe baza unor zvonuri şi nici nu mă pot ȋndrepta dacă nu ştiu unde greşesc.“.

Mai e posibilă reprimirea în Casa Regală: “(…) orice este posibil“.

Citeşte şi
Prinţul Nicolae şi Tibi Uşeriu, iniţiativă pentru mediu în judeţul Cluj

Maratonistul Tibi Uşeriu și Prinţul Nicolae au participar ca voluntari într-o campanie de împădurire.20 de

Prinţul Nicolae a fost prezent la concertul în memoria MS Regele Mihai I

Prinţul Nicolae a revenit în România, împreună cu logodnica lui, Alina Maria Binder. El a

Prinţul Nicolae ar fi următorul în linie la succesiunea Tronului (The Telegraph)

Oficial, prinţul Nicolae este scos din linia de succesiune la Tron. Neoficial, presa britanică tot

Prinţul Nicolae se mută în România împreună cu soţia lui, Alina-Maria

The Telegraph anunţă că prinţul Nicolae se va muta înapoi în România, împreună cu soţia

Prinţul Nicolae, spre o reconciliere cu Majestatea Ei Margareta?

Prinţul Nicolae şi Margareta au părut azi, la parastasul Majestăţii Sale Regele Mihai I, că

Prinţul Nicolae către toţi românii, mesajul său de Crăciun

Prinţul Nicolae le-a adresat românilor mesajul său cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Naşterii Domnului. Mesajul

Prinţul Nicolae contestă excluderea sa din Casa Regală a României

Principele Nicolae a anunțat aceasta acum, prin intermediul avocatului său, Radu Enache. El este gata

Prinţul Nicolae este principele inimilor în România (Daily Mail)

Prinţul Nicolae a devenit un caz tratat pe larg, copios, de presa britanică. Daily Mail

Prinţul Nicolae, acum, mesaj către români: “Nu mă las bătut!”

Un nou mesaj către români a fost transmis de prinţul Nicolae acum, în aceeaşi manieră

Prinţul Nicolae, mesaj cutremurător despre Regele Mihai I

Prinţul Nicolae a postat recent pe Facebook un mesaj cutremurător despre Majestatea Sa Regele Mihai

Share