Dezastrele primarului Negoiţă. Borduriada GALERIE FOTO

Share

Duminică sunt alegeri locale şi Robert Negoiţă e dat favorit. Dar Sectorul 3 este devastat de contractele date de el. Să începem cu bordurile. Unul dintre supranumele puse de cetăţenii Sectorului 3 primarului este “Borduriţă”.

Echipa de campanie a lui Robert Negoiţă l-a criticat cu ferocitate în 2012 pe predecesorul său, Liviu Negoiţă, pentru că dăduse contracte pentru înlocuit bordurile în tot Sectorul 3.

Asta alegem în Sectorul 3? Să ne gândim de două ori când votăm!

În realitate, fostul primar făcuse mult mai mult, dar nu acesta este subiectul acestei postări, ci dezastrele făcute de actualul primar. Pentru Robert Negoiţă, orice trotuar din Sectorul 3 este un bun prilej să facă două lucruri: să pună borduri şi să schimbe asfaltul cu piatră cubică. Evident, acestea sunt foarte scumpe. DNA ar trebui să ancheteze atribuirile de contracte făcute de primar.

Dacă Liviu Negoiţă era un gospodar (problemele sale cu procurorii sunt altă poveste, să şi le rezolve), Robert Negoiţă este un predator de buget. Şi mai ales de spaţiu verde şi de copaci, pe care pare că îi urăşte din tot sufletul său mare.

Aşa cum veţi constata în galeria foto de mai jos, dincolo de faptul că a aruncat bani grei pe aceste lucrări, el nici nu le-a făcut măcar bine. Avem o serie întreagă de poze cu troutuarul din piatră cubică deja deformat.

Nisipul de dedesubt nu a fost tasat bine, cum scrie la carte, iar piatra cubică a început să se scufunde. Lucrările proaste făcute rapid de Robert Negoiţă ne duc cu gândul la sufletul românesc, care este dominat, la modeul cel mai concret, de spaţiul mioritic: totul este un deal şi o vale, prin care orice femeie pe tocuri îşi poate rupe picioarele dacă nu este atentă.

Al doilea aspect este încercuirea insistentă a copacilor cu trotuar şi betoane. Este un bun prilej pentru ca în viitor Negoiţă să scoată copacii care se usucă, după ce au fost sufocaţi de betoane şi piatră cubică-n draci. Avem şi trei poze cu doi dintre copacii care deja s-au uscat.

Share