home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Dervişoaica urlătoare Denise Rifai, combinată cu Teodorovici?

Dervişoaica urlătoare Denise Rifai, combinată cu Teodorovici?

Share

Dacă e să punem cap la cap ce s-a scris pe Internet, Denise Rifai ar proveni dintr-o familie de dervişi urlători, posibil ţigani, şi ar fi fost, ori ar fi combinată cu Orlando Teodorovici.

===

LATER EDIT Ne-am lămurit care sunt originile lui Denise Rifai şi explicaţia comportamentului ei public. Dan Alexe are dreptate ca origine a numelui “rifai”, dar greşeşte pe fond. Vom reveni cu o postare în cursul zilei.

===

O echipă de paparazzi i-a surprins pe Denise Rifai şi pe ministrul din acel moment al Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, la o tacla intimoasă, la un restaurant oriental din Buureşti.

Vestea cea proastă pentru Orlando Teodorovici, care concurează la titlul de cel mai slab ministru al Finanţelor avut vreodată de România, este că acesta e căsătorit, deci o relaţie de concubinaj sau chiar şi numai de flirt cu Denise Rifai ar fi o chestiune profund imorală.

Pe de altă parte, jurnalistul Dan Alexe susţine că “rifai”-ii sunt aşa-numiţii dervişi urlători din Antichitate şi Evul Mediu, o sectă aparte din lumea musulmană. Dar ei, aceşti rifai, nu îşi spun niciodată pe numele de familie astfel, fiind oameni extrem de orgolioşi, exclusivişti, cu o conduită aparte.

Cu excepţia unora dintre ei: ţiganii musulmani rifai, care îşi expun ca pe o firmă faptul că sunt membri ai acestei secte musulmane, pentru a folosi acest lucru în societate. În rest, susţine Dan Alexe, Denise Rifai ar fi poate din nişte ţigani musulmani din Balcani, de origine turcă.

Pe noi nu ne interesează ce e Denise RIfai. Poate să fie, din partea noastră, şi tasmaniană cu tată bengalez şi mamă new-yorkeză, crescută în Laponia şi apoi emigrată în Belize, având o bunică vag amerindiană, cu sânge nemţesc.

Problema este că această domnişoară deraiază zilnic pe Realitatea TV, în aşa-zise emisiuni electorale, care în realitate sunt adevărate crize de isterie, ce dovedesc că fata habar nu are de presă.

Citeşte şi
Eugen Teodorovici a condus agresiv masina catre un grup de protestatari #Rezist, iar o protestatara
Eugen Teodorovici a declarat că l-a făcut „șobolan” pe Mihai Fifor, deoarece a văzut o
Viorica Dăncilă și Eugen Orlando Teodorovici sunt vizați de o plângere penală la DNA, fiind
Ca să-și finanțeze restaurantul de la parter, Orlando Teodorovici și-a dat un credit cu dobândă
După ce a jignit îngrozitor o jurnalistă de la B1 TV, Orlando Minte Scurtă, încă
Liviu Alexa, un jurnalist corupt, plătit de PSD (Newsweek a publicat dovezile de mult timp),
Show-ul mediatic macabru legat de crimele de la Caracal atinge un nou nivel. Victor Ciutacu,
Unul dintre cei mai vechi oameni din echipa Digi24 părăsește postul de știri. După șapte
Banca Internaţională de Investiţii (IIB / BII), condusă de Rusia, urmează să-şi finalizeze reforma complexă
Mircea Badea a avut o noua iesire violenta in legatura cu gratuitatea pentru calatoriile cu
Share