home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Denise Rifai, faţă cu Nicuşor Dan, controlează furia

Denise Rifai, faţă cu Nicuşor Dan, controlează furia

Share

Denise Rifai şi-a început emisiunea electorală cu Nicuşor Dan povestindu-i acestuia, la persoana a doua singular, inexplicabil, propria lui biografie. Apoi s-a apucat să-i citească cu glas tare propriul lui program.

Circul a început la capitolul RADET. “Cine ştie câştigă”:

Câte CET-uri sunt în Bucureşti? Patru mari şi mai sunt câteva… Sunt opt, cinci la ELCEN şi restul private… Cele patru mari sunt patru, Grozăveşti, Militari, Berceni şi Vitan.

Totul pare a fi ceva de genul: Mamă, ce mi-aş înfige conlţii-n tine, dar nu mă lasă Cozmin Guşă.

Apoi: continuă câra pe tema a câte CET-uri mari sunt în Bucureşti. Ce veţi face în primul an? În timp ce Dan explică exact ce va face, Denise Rifai scapă un oftat nervos. Apoi despre Cathedral Plaza. Încă un oftat nervos.

Ştiţi de ce nu mai circulă tramvaiul 101, care leagă Rahova de Sectorul 4? Cetăţenii sunt foarte nemulţumiţi! Nicuşor Dan pune botul, apoi Denise Rifai îi trage cu dumneaei una peste el: ştiţi, travaiul 101 nu există.

Aparent, emisiunea aceasta a început mai relaxat decât precedentele două, notoria încleştare ca-ntre femei cu Laura Chiriac (pe care a halit-o un carcalac) şi discuţia îngrozitoare cu Alexandru Nazare, asupra căreia vom reveni, că e copioasă şi scandaloasă.

Remarc faptul că, şi atunci când întreabă “şi cât costă un astfel de sistem?“, Denise Rifai este tendenţioasă, de parcă ar fi diriginta cea teroristă de la şcoala-penitenciar Zoica. Asemenea greşeli nu sunt permise unui jurnalist, pentru că ele dau impresia telespectatorului că tu, chiar dacă nu spui nimic explicit, sugerezi celui care se uită la emisiune că e ceva în neregulă, despre care tu ştii ceva, dar nu poţi să spui.

Apoi începe cu tâmpeniile de “Cine ştie câştigă”: câte direcţii are Primăria Capitalei, câte regii, cât din bugetul anual este alocat pentru fiecare dintre cele două regii din bugetul Primăriei Capitalei, câte autobaze are RATB. După fiecare întrebare la care invitatul este inexact, îl corectează ca la ora de zoologie. Mai rămâne să strige bingo după fiecare întrebare la care bietul invitat-victimă răspunde corect.

Emisiunea de tip “Cine ştie câştigă” continuă în aceeaşi manieră cretină, fără ca Denise Rifai să se orienteze spre soluţiile pe care le oferă candidatul la problemele Capitalei. În urma acestui tip de emisiune nu rămâi cu nimic.

Cert este că dervişoaica urlătoare Rifai este mult mai ponderată, din motive pe care nu le cunoaştem, pentru că, dacă Nazare ar fi dat astfel de răspunsuri inexacte după gustul fetei, ar fi fost lipit de pereţi. Ori Realitatea are un deal cu Nicuşor Dan, ori i s-a spus fetei să se mai potolească, ori a fost reclamată.

Nu mai pufneşte, nu se mai strâmbă. Se stăpâneşte. Oare cât o ţine?

Citeşte şi
Teodorovici: „Actuala conducere a PSD este dezastruoasă pentru ţară”

Eugen Orlando Teodorovici, supranumit OMS, contraatacă, după ce Paulică Stănescu l-a făcut calamitate şi aventurier Read more

Gabriela Firea a ascultat melodia “Foame de bani”, în CGMB

Gabriela Firea s-a enervat iar cumplit şi, evident, s-a manifestat prin portavocea sa, viceprimarul huligan Read more

Orlando Teodorovici a ajuns la scandal pe faţă cu Antena 3

Eugen Teodorovici a intrat în conflict cu realizatorii postului Antena 3, care i-au cerut foarte Read more

Consiliul Europei cere avizul Comisiei de la Veneţia în scandalul din Moldova

Thorbjørn Jagland, secretarul general al Consiliului Europei, se arată „extrem de îngrijorat de ultimele evoluții Read more

Rareş Bogdan s-a certat cu Codrin Ştefănescu la B1 TV VIDEO

Scandal într-o dezbatere a postului de televiziune B1TV, între Rareș Bogdan, candidatul aflat pe locul Read more

Aladin Georgescu, ori despre cum arată corupţia din PSD

Cu Aladin Georgescu, liderul PSD Mehedinţi, plonjăm direct în interlopa pendinte această organizaţie teroristă care Read more

Liviu Dragnea, faţă cu PSD. Adversarii ameninţă cu demisia în grup

Liviu Dragnea este ameninţat direct de adversarii săi din partid: isi vor da demisia in Read more

Ţuţuianu spune că l-a înjurat pe Codrin de a spart geamurile-n Kisselef

O a treia înregistrare audio a fost făcută publică, joi seară de România TV, în Read more

Scandal la Piaţa Victoriei. Schele ridicate vs. protestatari arestaţi

Este scandal la Piaţa Victoriei, legat de târgul de Crăciun pe care primarul general Gabriela Read more

România vs. Ungaria, un scandal cu puternic iz electoral

Brusc, fără nici o logică, a început un scandal inexplicabil, exact în buza alegerilor legislative Read more

Share