home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Denise Rifai despre Mircea Badea: “Mirciulică / Faptă mică!”

Denise Rifai despre Mircea Badea: “Mirciulică / Faptă mică!”

Share

Denise Rifai îl calcă-n picioare pe „Mirciulică faptă mică“. Denise Rifai, realizatoarea emisiunii „Legile Puterii“, de la Realitatea TV, a declarat că-l va da în judecată pe Mircea Badea, după ce realizatorul a numit-o jihadistă, într-o ediţie recentă a emisiunii „În gura presei“, de la Antena 3.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Decizia prezentatoarei Denise Rifai vine după ce Mircea Badea i-a adus o serie de jigniri în emisiunea „În gura presei“, de marţi seară, 6 august. Realizatorul Antenei 3 a numit-o pe Rifai „jihadistă“ şi a comparat-o cu personajul „Miss Piggy“ din serialul animat „Muppets“.

„Eram în maşină şi am dat drumul la postul de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Şi jihadista, e una săraca… ştiţi cum era Miss Piggy când era în crize maxime? Aşa e aia. Jihadista Miss Piggy îl avea invitat pe Moise Guran. Zicea Guran «cutremurătorul» că la Timişoara nu există clanuri interlope că, alea sunt doar în zonele sărace“, a spus Mircea Badea în timpul emisiunii de la Antena 3.

În replică, într-un mesaj pe Facebook, Denise Rifai îl numeşte pe Mircea Badea, cu care a avut de-a lungul timpului mai multe schimburi acide de replici, „Mirciulică faptă mică“ şi mărturiseşte că l-a invitat în repetate rânduri pe realizatorul Antenei 3 în studioul emisiunii de la Realitatea TV, fără a primi însă un răspuns pozitiv.

„Mirciulică faptă mică loveşte din nou. Dacă nu i-a mers în mod repetat cu motociclistul care l-a bătut de l-a leşinat încă de la intrarea în ring, se consolează şi el cu ce apucă… Aşa că, în mod constant, mă trezesc împroşcată cu fel de fel de jigniri din tenebrele aşa zisei lui gândiri. Eu am încercat de mai multe ori să-l invit la mine în platou dacă tot îi provoc atâtea comentarii, dar Mirciulică faptă mică se simte în siguranţă doar ascuns în spatele pupitrului lui, probabil ca să nu i se vadă… fapta mică, aşa că m-a refuzat de fiecare dată“, a scris Rifai.

Ulterior, într-un interviu pentru Pagina de Media, Denise Rifai a declarat că-l va da în judecată pe Mircea Badea pentru jignirile constante la adresa ei. „M-am săturat să fiu făcută în fel şi chip. Îl anunţ pe această cale pe Mircea Badea că îl aştept la Tribunal. E cea mai frumoasă invitaţie pe care pot să o fac acestui individ, care are probleme (…). Domnul Mircea Badea iese la televizor şi jigneşte, atât. Eu sunt una din persoanele jignite de el în mod constat. Domnul Badea atât face, atât ştie şi atât poate. E ciudat că la o emisiune televizată şi cu un public atât, unde Mircea Badea e o figură consacrată, să auzi continuu o serie întreagă de jigniri. Dacă acesta este tipicul emisiunii lui Mircea Badea, avem o problemă“, a spus realizatoarea.

Rifai a menţionat că va face şi o plângere la CNA: „Voi formula o sesizare pe care o voi adresa CNA cu privire la acest delir verbal al acestui om, care în mod constant mă jigneşte pe un post public de televiziune, fără ca nimeni să-l oprească. Asta nu e presă. Eu nu ştiu cum îi este permis să vorbească aşa, nu înţeleg cum CNA-ul nu l-a sancţionat până acum. Are probleme? Să şi le spună în baie dimineaţa.“

Citeşte şi
Tudorel Toader îl dă în judecată pe Rareş Bogdan

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca ii da in judecata pe Rares Read more

Dragnea contestă din puşcărie alegerea lui Dăncilă preşedinte PSD

Liviu Dragnea a depus o cerere de intervenție, admisă de Tribunalul București, care ar fi Read more

Steluţa Cătăniciu a pierdut la CEDO procesul deschis contra României

Deputatul ALDE Steluţa Cătăniciu a pierdut la CEDO procesul deschis împotriva României, după ce Agenţia Read more

Gabriel Oprea a mai câştigat timp, proces reluat de la zero

Procesul în care Gabriel Oprea a fost trimis în judecată se va relua de la zero. Este Read more

Ultima măgărie zisă de prim-ministrul Victor Ponta

Victor Ponta a spus o nouă măgărie la postul tv România TV, care ridică semne Read more

TVR în proces cu MediaSind, Ministerul Muncii şi Patronatele

TVR a dat în judecată MediaSind, Ministerul Muncii, Patronatul Presei din România-ROMEDIA şi Uniunea Naţională Read more

A început restauraţia în Justiţie. Năstase a primit SUP

Ceva mai mult de 48 de ore au trecut de la NUP pe plagiatul lui Read more

Păi la ce v-aţi aşteptat de la Voiculescu?

Dan Voiculescu este judecat in DOsarul ICA pentru spălare de bani. Până aici nimic deosebit. Read more

Revista presei. Ringier vrea sa inregistreze marca “Puterea”

~neamul Voiculestilor da in judecata tot ce misca~grivna aproape de colaps~cat ii costa pe nemti Read more

GRIVCO da in judecata Realitatea, Romania libera si AncheteOnline

Grivco va acţiona în judecată Realitatea TV, România Liberă şi ancheteonline.ro care, fără a se Read more

Share