De unde cumperi masini rulate de cea mai buna calitate? Afla acum raspunsul

Share

Datorita pretului relativ scazut si a fiabilitatii masinilor bine ingrijite rulate in Germania, importul acestora in Romania se mentine unul crescut din prisma interesului soferilor pentru cumparare.

Chiar si in plina pandemie globala, cumparatorii de masini rulate cauta medii de achizitie. In intampinarea lor, vin specialistii auto autorizati care le pun la dispozitie un portofoliu online extins, modalitati de finantare si de plata in rate flexibile, garantie pentru autovehicule si chiar posibilitatea de a aduce masini pe comanda. De unde merita sa cumperi astfel de autoturisme, fara sa te expui niciunui risc, descoperi in acest articol.

 

Eu de unde cumpar masini sh Germania: de la persoane fizice sau direct de la vanzatorii autorizati?

Una dintre cele mai frecvente intrebari adresate de-a lungul timpului este aceasta: care este mediul cel mai sigur de achizitie? Daca pana acum cateva luni, numarul soferilor care se deplasau pana in tara de origine pentru a cumpara o masina sh era in continua crestere, astazi limitarile impuse de legislatia starii de urgenta instalate in lume nu le permite aceeasi flexibilitate. Iti recomandam, cu tarie, sa profiti de ofertele vanzatorilor auto profesionisti, care iti pot oferi suport, indrumare si solutia perfecta pentru nevoile tale. Website-urile de profil al acestor business-uri iti pun la dispozitie informatii si poze reale cu masinile.

 

Indicii prin care sa iti dai seama daca ai de a face cu profesionisti

Serviciile de vanzare a masinilor second hand in Romania sunt din ce in ce mai extinse, iar mediile s-au diversificat. Atunci cand vine vorba de colaborarea cu specialistii, ai foarte multe optiuni. Pentru a face alegerile cele mai bune, iti venim in ajutor cu o lista de indicii ale profesionalismului. Cauta-le:

  • garantia oferita autoturismelor achizitionate

Garantia este un vector de incredere, care valideaza informatiile livrate de vanzator. Functioneaza exact ca o confirmare a promisiunilor oferite. Daca numarul de kilometri nu a fost real, iar starea tehnica nu a indeplinit toate criteriile de functionare, atunci poti apela la garantie, fara a fi nevoit sa scoti din buzunar contravaloarea platilor pentru reparatii. Institutiile care ofera acest beneficiu al garantiei sunt cele care isi respecta cuvantul dat si au respect fata de clientii lor. Iti recomandam sa cauti special astfel de servicii.

  • contractul de vanzare cumparare si un proces de achizitie transparent

Vanzatorii autorizati seriosi au un proces transparent de achizitie si ofera informatii consistente si complete asupra formalitatilor legislative ce urmeaza a fi intocmite. Cumparatorii pot avea maximul de confort: vor  fi informati in permanenta despre etapele urmatoare si optiunile pe care le au la dispozitie. Tot aceste institutii sunt si cele care au parteneriate cu finantatori si iti ofera posibilitatea de a accesa programe de leasing auto, adresate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. De exemplu, Auto-leasing.ro.

 

Cumpara masini rulate de la Auto-leasing.ro, partenerul nr. 1 al soferilor bine-informati

Daca vrei sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste achizitia unei masini rulate, ba chiar sa apelezi la o modalitate de finantare daca economiile tale nu sunt suficiente, atunci Auto-leasing.ro este optiunea perfecta pentru tine. Fie ca optezi pentru Mercedes rulate, BMW, Volvo sau alte branduri, aici gasesti doar automobile de cea mai buna calitate, atent analizate.

Vei intalni o echipa dedicata si pasionata, care iti ofera garantia calitatii pentru fiecare masina din portofoliul vast pe care ti-l pun la dispozitie. Mai mult, iti ofera suport ori de cate ori este nevoie, fie in mediul online, fie telefonic, astfel incat sa fii complet sigur de achizitia pe care o faci.

 

Date de contact:

Tel: +4 0738 144 745

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

 

Share