De ce unii gambleri nu s-au adaptat la cazinourile online?

Share

Gamblingul online nu este potrivit pentru orice tip de gambler. Unii dintre noi încă sunt obișnuiți să meargă în cazinourile fizic e pentru a paria la jocurile lor favorite. Acest lucru ține doar de preferințe. Există totuși și unii pariori care nu reușesc să se adapteze la cazinourile online deși poate că și-ar dori acest lucru. Diferențele dintre cele două sunt destul de mari, iar în acest articol vom vorbi despre motivele pe care unii gambleri le au pentru a nu se adapta la online.

Mai multe pariuri înseamnă șansă mai mare de a pierde

Unul dintre factorii care influențează această incapacitate de adaptare la online este viteza cu care mediul online se mișcă în raport cu pariurile ce pot fi plasate de către jucător. Este irelevant dacă unul dintre acești pariori are acces la anumite Ponturi pariuri care i-ar putea crește șansa de câștig. Aici vorbim despre cum jocurile de noroc îți pot epuiza bugetul într-un ritm mai alert sau unul mai lent. Este de la sine înțeles faptul că mediul online pentru gambling este mult mai rapid.

Accesul la toate jocurile de noroc dintr-un cazino online sa face foarte repede și inevitabil, vei reuși să pariezi mai repede, să găsești mai repede un loc la o masă de jocuri live, rundele de Blackjack se termină mai repede, chiar și rotirile de la sloturi sunt mai rapide. Trecerea de la un joc la altul este mult mai rapidă, astfel, dacă în cazinourile fizice erai nevoit să te muți fizic de la un joc la altul, aici cu doar câteva clickuri vei ajunge direct la jocul pe care îș dorești, în câteva secunde.

De exemplu, jocul unde rundele se derulează cel mai greu în cazinourile fizice sunt cele de la ruletă. Acolo este nevoie de timp pentru ca toți jucătorii să poată plasa pariurile pe care și le doresc. În mediul online, pariurile de la ruletă se plasează toate în același timp, chiar dacă la masă sunt și 10 jucători. Totul este cronometrat, iar eficiența este maximă/

Serviciul client nu se compară cu cel de la cazino fizic

Practic, în cazinourile online poți avea parte de servicii clienți numai dacă îl ceri. Nu există nicio persoană care să îți stea la dispoziție mereu sau care să te monitorizeze în timpul sesiunilor de joc. Într-un cazino fizic va exista mereu un crupier, un dealer sau un șef de sală care te va monitoriza și îți va sta la dispoziție pentru orice ai nevoie. Dacă vrei să schimbi bani, să schimbi jocul, să comanzi ceva de la bar, este cineva acolo pentru tine.

Uneori, aceste persoane chiar te surprind cu anumite beneficii gratuite. Dacă într-un cazino fizic ești prins într-o sesiune de lungă durată, este foarte posibil ca cineva să vină spre tine și să îți ofere o băutură gratuită sau alte premii. Toate aceste lucruri pe care le-am descris lipsesc din cazinourile online.

Jocurile online oferă șanse mai mici de câștig

Există câteva dezavantaje în ceea ce privește plățile ce sunt efectuate la unele jocuri din cazinourile online. Evident, cazinourile fizice nu sunt nici ele lipsite de dezavantaje, dar acestea chiar răpesc puțin din șansele gamblerului. De exemplu, mesele de Blackjack au o regulă diferită în mediul online. Această regulă îi vizează pe dealeri care sunt obligați să mai tragă o carte dacă au în mână 17 puncte. Cu toate că nu pare o decizie excelentă, această mișcare acordă cazinoului online o șansă de câștig crescută cu 0.22%. Să nu mai vorbim și despre multitudinea de variante de ruletă care este oferită la cazinourile online. Aici ne intersectăm foarte des cu jocuri de ruletă care au mai multe cifre pe roată decât altele. Adică acel combo triplu 0 care scade enorm șansa de câștig a gamblerului.

Preferă să joace la cazino fizic

Iar ultimul argument este și cel cu care am început acest articol. Unii jucători chiar preferă în continuare să meargă într-un cazino fizic. Este un lucru perfect normal având în vedere că în prezent, în comunitățile de jucători se află oameni care nu au văzut niciodată cum arată un cazino fizic. Există jucători care au trăit mai bine de 20 de ani printre cazinouri fizice, iar acest lucru a devenit obositor, iar aceștia preferă cazinourile online.

Dar pentru un jucător care s-a născut în era tehnologiei când cazinoul online a devenit popular, el simte nevoia de a merge într-un cazino fizic pentru a se bucura de atmosfera pe care online-ul nu i-o poate oferi.

Concluzie

Acestea sunt principalele motive pentru care nu vei vedea niciodată o industrie să dispară. Cazinourile fizice au farmecul lor și continuă să te facă să te simți ca într-o lume nouă în timp ce operatorii de jocuri de noroc din mediul online sunt cei care îți pun la dispoziție totul la discreție. Totul este mai rapid, mai eficient, mai simplu.

Share