home POLITICA Dăncilă nu ratează nici o huiduire. Aici despre cea de la Festivalul Borşului

Dăncilă nu ratează nici o huiduire. Aici despre cea de la Festivalul Borşului

Share

Premierul Viorica Dăncilă a fost huiduită până şi de lipoveni, la Jurilovca, la Festivalul Borşului. Vasilica nu a ratat ocazia să declare dragoste veşnică borşului pescăresc.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

O politica civilizata are in vedere proiecte si se face cu respect, a declarat duminica, la Jurilovca, premierul Romaniei, Viorica Dancila, care a raspuns astfel la unele fluieraturi care i s-au adresat atunci cand a vizitat Sarbatoarea borsului lipovenesc.

„Oamenii au optiuni politice diferite si stim ca la noi politicul si-a pus amprenta foarte tare in ultima perioada. Este opinia dumnealor. Eu tuturor membrilor de partid, tuturor social-democratilor le-am spus ca nu este oportun sa fluiere, sa vorbeasca urat. Cred ca o politica civilizata este o politica care se face pe proiecte, pe respect, pentru ca respectul impune respect”, a afirmat Viorica Dancila.

Viorica Dancila a vizitat duminica seara Sarbatoarea borsului lipovenesc din Jurilovca si a apreciat initiativa primariei comunei privind organizarea acestui eveniment.

„Vreau sa-l felicit pe domnul primar pentru aceasta initiativa. Stiu ca e a doua editie si ca se bucura de succes. Sunt apropiata de zona aceasta, imi place foarte mult borsul de peste, obiceiurile din aceasta zona si cred ca nu sunt doar eu cea care prefera asemenea evenimente. Vad ca aici sunt cetateni din toate zonele tarii”, a mai spus Dancila.

In timpul vizitei din Jurilovca, premierul Dancila a facut si fotografii cu unele persoane care au felicitat-o si au incurajat-o.

Sarbatoarea borsului lipovenesc a inceput sambata, cu recitaluri ale ansamblurilor folclorice din judetul Tulcea si cu recitalurile sustinute de Georgiana Maria Chirita si Lidia Buble. Duminica, ansamblurilor din judetul Tulcea li s-au alaturat cele din Constanta, pe scena din mini-port sustinand recitaluri Valentin Sanfira, Radu Captari si Andra.

Primaria comunei a anuntat ca pregateste peste 30.000 de portii de bors de peste si ca pentru trei asemenea sarbatori autoritatea locala a reusit sa obtina 210.000 euro.

Citeşte şi
Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a anuntat, miercuri seara, ca DNA Pitesti nu mai exista de
Olguţa Vasilescu pune condiții STS pentru a putea folosi tabletele care împiedică votul multiplu la
Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că moțiunea de cenzură are șanse foarte mari să treacă,
Unii alde PSD, care s-au rupt din oportunism diferit de cel al şefului, îşi fac
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că nu îi este teamă să se prezinte cu Guvernul
Cât mai costă un vot de la ALDE... un deputat a cerut 100.000 de euro
Deputatul Alexandru Ştefan Băişanu este unul dintre traseiştii ALDE care au reuşit performanţa să se
Primarul sectorului 5 Daniel Florea îşi face campanie electorală în şcoli. În grădiniţe şi şcoli
Protestatarul Marian Ceauşescu a fost încătuşat aseară, în faţa sediului PSD de pe şoseaua Kiseleff,
Cum încalcă legea cei care strâng semnături pentru PSD? Neasigurându-se că datele celor care semnează
Share