Dăncilă: Bărbaţii care mă fac analfabetă şi proastă urăsc femeile!

Share

Premierul Viorica Dăncilă a declarat ca este cel mai jignit prim-ministru din Romania si spune ca cele mai multe dintre aceste jigniri vin din partea barbatilor.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Dăncilă a spun ca este cel mai jignit prim-ministru din Romania si ca acest lucru s-a intamplat „poate pentru ca am fost femeie”.

Cinci întrebări simple pentru Viorica Dăncilă: 1. De unde ştie Viorica Dăncilă că acum nu mai e femeie? 2. Femeile care spun că e proastă şi analfabetă urăsc şi ele femeile? 3. Bărbaţii care urăsc femeile sunt singurii reprezentanţi ai sexului masculin care spun că e proastă şi analfabetă? 4. Cum a aflat ea aceasta? 5. A discutat cu toţi aceşti bărbaţi?

„Nu pot fi de acord cu aceste jigniri. Vreau sa spun ca am am fost premierul cel mai jignit din Romania, poate pentru ca am fost femeie, nu inteleg acest lucru. Nu inteleg aceste jigniri, mai ales ca ele vin din partea barbatilor. Ma intreb daca asa se comporta cu partenerele lor, asa se comporta cu prietenele, cu sotiile.

Putem avea o discutie civilizata si cred ca la acest standard trebuie sa ne raportam, nu am sa raspund celor care vin cu tot felul de jigniri si cu tot felul de cuvinte grele, cu aceasta violenta verbala. Eu cred ca nu asta caracterizeaza poporul roman si daca ei cred ca asa castiga mai mult si ca venind cu aceste jigniri si dezinformari sunt mai puternici, eu le spun ca se insala.

Cred ca aceasta dovedeste calitatea lor si daca ne judeca pe noi, prima data trebuie sa uite in oglinda si sa vada cum sunt ei pentru ca in momentul in care vii cu astfel de jigniri… citeam astazi un nou membru in politica, a dus niste aprecieri si niste expresii greu de calificat”, a spus Viorica Dancila.

Premierul crede ca unii uita de cei sapte ani de acasa in dorinta de a castiga capital politic.

„Daca ei reprezinta viitorul Romaniei sau un exemplu pentru copiii nostri, acest lucru va fi, cred eu, foarte rau pentru toti romanii. Din dorinta de a castiga capital politic, uneori uita de cei 7 ani de acasa si acest lucru este valabil in orice domeniu, fie ca vorbim de politica, de alte domenii, e greu de acceptat.

Cred ca trebuie sa ne intoarcem la respect. Nu o sa ma vedeti pe mine jignind pe cineva, nu o sa raspund la asa ceva”, a mai spus premierul.

Share