home EVENIMENT, POLITICA Dăncilă, altă gafă, vrea altă alternativă la softul antifraudă

Dăncilă, altă gafă, vrea altă alternativă la softul antifraudă

Share

Dăncilă vrea „o altă alternativă” la softul antifraudă, pentru alegerile prezidențiale. Altă alternativă este un pleonasm, dar Veorica Zăpăcica nu ştie acest lucru.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Proasta României a invocat „semne de întrebare apărute în spațiul public” după europarlamentare, la care nu s-a găsit o explicație, motiv pentru care „trebuie să avem o altă alternativă” la prezidențiale, la softul antifraudă gestionat de STS.

„După cum ştiţi, există o comisie parlamentară care va analiza acest lucru. Este adevărat, am văzut că în spaţiul public au apărut multe semne de întrebare, multe dintre ele la care nu găsim o explicaţie, ceea ce va conduce la analiza acestui lucru şi cred eu că pentru a nu exista suspiciuni la alegerile prezidenţiale trebuie să avem o altă alternativă”, a afirmat Dăncilă, la dcnews.ro.

Ea a adăugat că la prezidenţiale va exista „în mod sigur” şi numărătoare paralelă pentru că așa „poţi să demonstrezi anumite lucruri care ţi se par incorecte”.

În 26 iunie, Parlamentul a dat undă verde înființării comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea presupuselor nereguli și fraude la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Comisia de anchetă este formată din 23 de senatori și deputați reprezentând toate grupurile parlamentare. În proiectul de înființarea a Comisiei se arată că această „poate cita orice persoană care lucrează în cadrul Guvernului sau în cadrul celorlalte organe de administrației și care pot avea cunoștință despre o faptă sau o împrejurare de natură să servească la aflarea adevărului în cazul în care formează obiectul activității Comisiei”.

Citeşte şi
Premierul Viorica Dăncilă le-ar fi comunicat liderilor PSD, în cadrul unei întâlniri, după ședința de
Sotia lui Alexandru Cumpănaşu, Simona-Gabriela Baltag, a lucrat pentru trei premieri PSD in calitate de
Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Teodororovici, au ieșit prin spatele clădirii, însă protestatarii
Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) spune că Viorica Dăncilă nu s-a distanțat de Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă insistă că protestele din 10 august au fost o tentativă de lovitură de
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Bistriţa, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să îşi
Un clip video cu jurnalistul Alex Dima de la Pro TV dovedeşte că Viorica Dăncilă
Un transcript al certei dintre Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea a ieşit la suprafaţă din
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că Liviu Dragnea i-a cerut, după rezultatele slabe înregistrate la
Premierul Viorica Dăncilă a trimis la Bruxelles lista cu cei pe care i-ar dori in
Share