home POLITICA Dăncilă a fost scăpată de protestatari pe la morga Spitalului din Baia Mare

Dăncilă a fost scăpată de protestatari pe la morga Spitalului din Baia Mare

Share

Aflate în turneu electoral prin ţară, Viorica Dăncilă şi Carmen Dan fug de cetăţeni şi de presă, programul lor fiind ţinut secret, probabil pentru a nu da ochii cu oamenii care vor să-i reproşeze starea proastă în care este ţara.

Astfel, Carmen Dan de exemplu, a fost dusă cu noaptea-n cap la Săliştea de Sus. Se spune că la ora 4.00, iar staff-ul acesteia i-ar fi ”recomandat” ca presa să nu fie informată despre vizită, arată publicaţia citată.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

În consecinţă, jurnaliştii au aflat despre vizita lui Dan după ce ministrul a plecat din Săliştea de Sus unde a participat la şedinţa Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Cam la fel s-au petrecut lucrurile şi cu vizita premierului Dăncilă la Baia Mare, conform sursei citate, programul acesteia fiind ţinut la secret. Nimeni nu a suflat o vorbă despre locurile în care şi-a făcut apariţia Dăncilă. Se pare că premierul ar fi fost scos la vedere la Sala Ambasadorilor, unde jurnaliştii nu ar fi avut acces.

Cu toată secretomania, unii cetăţeni au aflat că prim-ministrul va vizita Spitalul din Baia Mare. S-au dus acolo pentru a o aştepta pe ea şi pe ministrul Sănătăţii, care o însoţea, în speranţa că vor reuşi să vorbească cu ele. Nu au avut nicio şansă.

Jandarmii le-au interzis să se apropie de intrarea în secţia de Urgenţe, pe unde urma să fie adus premierul. Mai mult, maşina în care era Dăncilă, după ce ar fi oprit iniţial în faţa secţiei respective, ar fi fost direcţionată spre morgă pentru ca premierul să nu dea ochii cu cetăţenii care o aşteptau.

“Nu-i prim ministra noastră, e a lui Dragnea, atâta iubeşte poporul de trebuie să fugă şi să umble pe ascuns. Umblă ca şobolanii de-a ascuns, nu vor să audă doleanţele noastre, să audă de nimic. Vine o dată la patru ani şi atunci fuge de noi. Unde ai mai auzit în afară de Rusia şi Coreea să fugă de oameni?”, a declarat, indignat, unul dintre cetăţenii care o aştepta pe Veorica, pentru a-i expune problemele băimărenilor.

Citeşte şi
Doi protestatari, un protestatar îmbrăcat în jandarm și altul purtând o mască pe față, au
Viorica Dăncilă uimeşte lumea prin Occident cu tâmpeniile incredibile pe care le spune. De data
Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului a inventat o poreclă jignitoare pentru protestatari: muiengişti. Eugen
Actriţa Dorina Chiriac a adresat azi un fel de scrisoare deschisă confesivă şefului statului, Klaus
Decizia postului de televiziune britanic BBC de a-i numi pe membrii bandelor care devastează, de
Viorica Dăncilă pare să fi uitat pentru scurt timp unde se află, după un lung
Felix Rache, consilierul pe probleme de comunicare al fostului premier Mihai Tudose, face o acuzație
Premierul Viorica Dăncilă a declarat la Antena 3 că nu va demisiona „în nici un
Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă, în prima ședință de Guvern din 2019.
Viorica Dăncilă a adoptat atitudinea de tergiversare a amnistiei și grațierii sub presiunile partenerilor euro-atlantici,
Share