Dan Voiculescu vrea să o aducă în PPUSL pe Viorica Dăncilă

Share

Dan Voiculescu a trecut la acţiuni agresive, de racolare a membrilor marcanţi sau liderilor din PSD, marginalizaţi de gruparea Ciolacu.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El îi forţează mâna lui Ciolacu, pentru a realiza o nouă alianţă între partidul său, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), şi PSD, oferind în schimb susţinerea mediatică a trustului său de presă.

Dan Voiculescu încearcă să atragă foste nume importante, ca fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi fostul premier Viorica Dăncilă, ambii în dizgraţia lui Marcel Ciolacu.

Voiculescu vrea să facă o nouă alianţă cu PSD, pentru a-şi aduce oamenii în Parlament, cum proceda când pilota Partidul Conservator. Voiculescu controlează deja patru europarlamentari aleşi pe listele PSD: Maria Grapini, Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru şi Cristian Terheş.

În discuţiile cu PSD, Dan Voiculescu a pledat pentru o mare alianţă de stânga, formată din PSD, ALDE şi PPUSL. Marcel Ciolacu ar trebui să ofere locuri eligibile pentru candidaţii lui Dan Voiculescu şi să primească, la schimb, susţinerea Antena 3 în campanie, adică exact înţelegerea de anul trecut, de la europarlamentare, afirmă Aktual24.

Share