home POLITICA Dan Voiculescu, la Gaudeamus. Scandal cu lansare de carte

Dan Voiculescu, la Gaudeamus. Scandal cu lansare de carte

Share

La lansările de carte ale lui Dan Voiculescu şi Adrian Năstase au venit şi câţiva protestatari #Rezist. Aceştia i-au oferit lui Adrian Năstase un sul de hârtie igienica, un gest simbolic.

Recunoaşterea, căinţa, reabilitarea şi varanul Dan Voiculescu

Acesta aminteşte de o manifestaţie recentaă din Piaţa Victoriei. Atunci, oamenii au aruncat cu hârtie igienică spre clădirea Guvernului. Acum, în timp ce cei doi semnau pe cărţi, a început scandalul şi cearta.

Nu putţini au fost cei care au anunţat că de acum inainte nu vor mai cumpăra vreo carte de la Editura RAO, notează Ziare.com.

Dan Voiculescu, schimb de vorbe grele cu protestatarii

Dan Voiculescu a plecat imediat dupa ce a acordat autografe. “De ce plecati, domnule Dan Voiculescu? Vrem sa ne raspundeti la cateva intrebari”, a strigat un tanar care a fost luat apoi la intrebari de seful serviciului de paza, relateaza News.ro.

Domnul Voiculescu vorbeste despre inversarea valorilor. El este fost securist dovedit in instanta. Noi putem sa speculam ca acela e stat paralel sau altele, dar domnul a fost condamnat, a facut puscarie, despre ce valori inversate vorbim?

A vorbim domnul Sorin Rosca Stanescu, ce este acesta, cenaclul Rahova? Vorbeste toata lumea… Cine sunt oamenii astia? Sunt satrapii tarii asteia. De-aia tineri ca noi pleaca in alte tari, din cauza unor astfel de oameni si noi venim si-i aplaudam si spunem ca-i cultura?

, s-a revoltat unul dintre tineri.

Mălin Bot, dialog şocant cu Dan Voiculescu la Târgul de carte Gaudeamus

Jurnalistul Mălin Bot l-a intervievat pe Dan Voiculescu la intrarea sa la Târgul de carte Gaudeamus. Politicianul şi-a lansat la Editura RAO cartea sa, “Lupta politică”.

Majoritatea dialogului dintre Bot şi Voiculescu a fost un continuu joc de gleznă al politicianului. Acesta l-a luat de după umeri cu tupeu pe jurnalist, i-a pus mâna la gură în timpul speech-ului direct. Apoi s-a scuns în spatele acestuia, făcând, penibil, “trenuleţul”.

Dan Voiculescu, la Gaudeamus, despre “Lupta politică”: Cartea asta nu te relaxează, pune întrebări

Cartea, de fapt, nu e o carte. Eu printr-o carte înțeleg mai mult beletristică, înțeleg lucruri care te relaxează. Cartea asta nu te relaxează, cartea asta pune întrebări. Și dă și răspunsuri.

Eu cred că România are nevoie de o trezire la realitate cu cât mai repede cu atât mai bine, dar ea nu se poate face dacă românii nu vor reuși să recâștige sentimentele de onoare, de demnitate și de curaj.

, a spus Dan Voiculescu, la lansarea cărţii. El a afirmat că în România “scara valorilor nu mai funcționează”.

Toată floarea cea vestită alături de Dan Voiculescu

Multe nume de renume au fost prezente la evenimentul editorial. Adrian Năstase, Dan Puric, Mircea Diaconu, Sorin Roșca Stănescu, Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Victor Ciutacu. Mălin Bot nu a pierdut ocazia să aibă o discuţie principială cu fostul premier:

Practic, Adrian Năstase, invitatul lui Dan Voiculescu, a fost făcut praf de Bot. Acesta l-a întrebat cum i se pare faptul că, în timp ce el şi-a dat demisia din funcţiile deţinute când a fost inculpat, Dragnea nu o face nici după condamnare.

Apoi, a fost întrebat ce părere are despre modificările încercate la Legile Justiţiei. La ambele întrebări, Năstase a reacţionat timorat, ambiguu şi vag, venind cu texte folosite de PSD-ALDE în copilăria târzie şi adolescenţa turbulentă.

Adrian Năstase despre cartea lui Dan Voiculescu: Are o valoare deosebită

Cartea are o valoare absolut deosebită, pentru că surprinde și elemente ale evoluțiilor politice și aspecte interesante din viața parlamentară și teme importante pentru viața noastră în general, unele inițiative legislative care au fost adoptate, unele dintre lucrurile care s-au întâmplat datorită unei perseverențe absolut extraordinare, aș spune o anumită încăpățânare pentru îndeplinirea unora dintre temele aproape obsesive legate de clasa de mijloc, aspecte legate de profitul reinvestit, dar, ceea ce este mult mai interesant, felul în care într-un fel găsim aici adunate o mulțime dintre inițiativele care au însemnat o preocupare pentru copii, pentru tineri, pentru educație, proiecte umanitare absolut deosebite.

O singură frază. Un singur fluviu demagogic de mizerie şi intoxicare. Şi Năstase a lansat o carte, tot la Editura RAO.

Citeşte şi
Este scandal la Piaţa Victoriei, legat de târgul de Crăciun pe care primarul general Gabriela
Televiziunea Mooz Dance, care va difuza muzică dance, a primit licenţă audiovizuală prin satelit în
~FBI: da, la Roswell am capturat extraterestri~cum sa faci cu taxa auto~Ioan Niculae vrea sa
~se lanseaza cei trei: Blaga, Boc si Paleologu~razboi Putin-Medvedev~dolari mai ieftini, barili mai scumpi~Romania, numarul
A aparut nr. 8 al Revistei Miscarea, publicatie lunara de specialitate dedicata transporturilor, scrisa de
Jurnalistul civic Mălin Bot revine cu noi evoluţii publice ecentrice caracteristice. El a intrat peste
Nici o suspendare a preşedintelui României nu are loc fără prezenţa lui Dan Voiculescu: FACIAS,
În sistemul judiciar românesc, foarte importantă este recunoaşterea vinovăţiei. Faptul că eşti conştient ce ai
Tribunalul București a admis marți cererea de eliberare condiționată a omului de afaceri Dan Voiculescu.
În acest ultim capitol din Armaghedonul Oligarhilor dedicat lui Dan Voiculescu, citim CV-ul acestui vrednic
Share