Dan Voiculescu a pus lăbuţa pe Domeniul Ştirbey, din Buftea

Share

Poate că e Dan Voiculescu printr-un interpus, au poate nu. Noi credem că este Varanul cel care deţine acum Domeniul Ştirbey, din Buftea.

Domeniul Ştirbey, din oraşul Buftea, a fost vândut de curând, la licitație, pentru suma de 8.050.000 euro + TVA, societăţii Dream Film Production Company, după ce firma care deținea proprietatea, Bucharest Arena SA, a intrat în faliment.

Statul, prin Ministerul Culturii, Consiliul Judeţean Ilfov şi Primăria Oraşului Buftea, motivând că nu are bani, nu şi-a exercitat dreptul de preempţiune, deși lichidatorul a făcut demersurile necesare, având în vedere încadrarea activului ca monument istoric.

Dream Film Producțion Company, care a cumpărat Domeniul Știrbey, este controlată de Dana Bugean, o apropiată a familiei Voiculescu.

La sfârșitul anului 2018, a preluat de la surorile Camelia și Corina Mirela (fiicele lui Dan Voiculescu) și de la Grivco SA toate părțile sociale ale Dream Film Production Company SRL.

Dana Bugean a lucrat ani buni pentru firmele, dar și pentru partidul fondat de Dan Voiculescu și a fost la un moment dat, conform informațiilor G4Media.ro, chiar rudă prin alianță cu Voiculescu. Tatăl ei și fondatorul trustului Intact ar fi fost cumnați, în prima căsătorie a lui Voiculescu

Share