Dan Puric: Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei!

Share

Dan Puric de astăzi este de-a dreptul delănţuit, în rusofilia lui manifestă, faţă de atitudinea metaforic-discursivă pe care o afişa acum câţiva ani.

Rusofilul Puric a avut o nouă intervenţie telefonică delirantă la România TV. Actorul de pe Lista lui Dughin i-a chemat pe români la mari proteste și la o rezistență hotărâtă împotriva acestul guvern criminal.

Puric nu putea rata ocazia de a urca și pe valul conspiraționist anti-vaccinare. În discursul său, a lansat minciuni, de genul „acum nu avem specialiști în medicină” sau „ni l-au scos pe Eminescu, pe Coșbuc, toti domnitorii”.

Aberaţii marca Dan Puric

* „În primul rând, eu nu aș condamna românii că sunt divizaţi, pentru că sunt disperați. Principalul vinovat este acest guvern-marionetă, care este pus să lupte împotriva poporului.”

* „În al doilea rând, acum nu avem specialiști în medicină și nici oameni politici. Păi, ăștia sunt oameni politici?!”

* „Dacă ei au această siguranță în privința vaccinului, să se asigure la consecințe! Cine răspunde penal peste 2-3 ani, când o să apară efecte adverse grave? Iar noi, românii, nu avem dreptul moral să ne lăsăm castrați de o ideologie criminală.”

* „Eu consider acest guvern un guvern criminal. Acești oameni nu dau voie la nicio discuție. Suntem în fața unui fenomen genocidal (cuvânt inexistent în limba română – n. red.). Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei, iar în final facem cea mai mare crimă: lăsăm să se corupă sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta. Vă închipuiți milioanele de părinți disperați care trebuie să intre în abatorul de reeducare sexuală?!”

* „Deci, noi trebuie să vedem cui folosește această bunăvoință extraordinară care vine peste noi? «Bă, vaccinează-te, că altfel te dau afară de la servici și de peste tot!» De ce să așteptăm să ne dea ei afară? Trebuie să luăm atitudine, este de datoria noastră.”

* „Am un mesaj față de forțele de ordine. Au și ei copii și familii. Să nu intervină în forță, că se va întoarce împotriva lor. Mie mi-e mila de ei, că sunt români. Ne trebuie solidaritate sufletească.”

* „Această abjecție de Românie Educatăe ca atunci când se smulg copacii și se produc alunecări de teren. Așa și la noi: ni l-au scos pe Eminescu, pe Coșbuc, toti domnitorii. Nu vedeți că peste tot în Europa sunt fenomene apocaliptice?!”

Share