home POLITICA Dan Barna despre planurile mari ale Alianţei USR PLUS

Dan Barna despre planurile mari ale Alianţei USR PLUS

Share

Obiectivul Alianţei 2020 USR-PLUS este să dea României preşedintele, primarul Bucureştiului şi prim-ministrul, a declarat preşedintele USR, Dan Barna, la mitingul organizat, vineri seară, în Parcul Izvor din Capitală.

„Am înţeles că România este mult mai bună, mai frumoasă şi mai intensă, decât tot ceea ce vedem seara la televizor şi ştim asta foarte bine. (…) România chiar merită mai mult. Deci, România merită infinit mai mult decât îi oferă acum, în prezent, actuala clasă politică care conduce această ţară.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

România merită infinit mai mult decât impostura şi hoţia pe care o trăim cu diverse etichete de 30 de ani încoace şi trebuie să ne asumăm lucrul ăsta. (…) Şi mai este ceva, duminică avem ocazia pentru mult timp să nu votăm în continuare relele ceva mai mici, ci să votăm o bucată de bine, să votăm Alianţa USR-PLUS”, a afirmat Barna.

Potrivit preşedintelui USR, Alianţa 2020 USR-PLUS a fost creată pentru a oferi o alternativă „puternică”, care „poate să lupte de la egal cu PSD, cu PNL, cu toate celelalte partide”.

„Acest 2020 nu este o întâmplare şi nici un design (…) – obiectivul acestei alianţe este să dea României într-un an şi ceva preşedintele, primarul Bucureştiului şi prim-ministrul. Şi am făcut această alianţă pentru că trebuie să le dăm oamenilor decenţi din această ţară o alternativă puternică care poate să lupte de la egal cu PSD, cu PNL, cu toate celelalte partide.

Trebuie să le dăm oamenilor decenţi din România o alternativă care va arăta să guverneze şi altfel decât PSD, altfel decât USL, nu uităm, sau altfel decât ALDE. România merită spuneam ceva mai bun şi asta va oferi Alianţa USR-PLUS. Suntem mulţi, să nu uitaţi lucrul acesta, 500.000 dintre noi am semnat susţinerea alianţei, 1 milion dintre noi am semnat ‘Fara penali în funcţii publice’, suntem milioane de oameni şi în urban, dar şi în rural şi români, dar şi maghiari şi sârbi şi nemţi, suntem milioane de oameni cinstiţi, muncitori care ne iubim ţara, care nu vrem să plecăm de aici, dar ne-am săturat de hoţia din politica românească şi, de aceea, facem astăzi politică, fără hoţie, fără hoţie ajungem departe (…) şi facem politică pentru că ne-am săturat de minciuni, incompetenţă şi promisiuni pe care le primim de ani de zile.

(…) Este un moment important, pentru că, în loc să primim autostrăzi, spitale sau şcoli, am primit gaz pe 10 august, am primit coduri ale penalilor, am primit infractori eliberaţi din puşcării care fac acum străzile şi locuinţele noastre nesigure. Timp de aproape trei ani nu au făcut nimic altceva decât să încerce să evite să intre Dragnea în puşcărie. Alegerile de pe 26 mai sunt exact despre asta, nu mai putem continua aşa”, a susţinut Barna.

El a adăugat că „PSD a minţit, în această campanie s-au pus parole la intrarea în oraş, exact ca Ceauşescu în ’89, în această campanie România a ajuns o ţară învrăjbită şi o ţară revoltată, dar ceea ce va face Alianţa USR-PLUS este să construiască, să reconstruiască o ţară sănătoasă, să reconstruiască o ţară în care lucrurile pot să funcţioneze normal”.

Citeşte şi
ALDE se prăbuşeşte complet în opţiuni de vot, PSD înoată la 22%

ALDE ar primi doar 1,4% din voturi pentru alegerile parlamentare. Pe primul loc în sondaj Read more

Gabriela Firea pierde din primul tur în faţa candidatului USR-PLUS

Primarul general PSD al Capitalei, Gabriela Firea, a trecut pe locul al doilea în topul Read more

Fake News marca PSD. USR-PLUS îndeamnă la boicot în turul al doilea

O serie de postări false este distribuită pe Facebook, cu mesajul conform căruia USR și Read more

Klaus Iohannis – 39%, Viorica Dăncilă – 22,5%, Dan Barna – 16,4%

Preşedintele Klaus Iohannis a obţinut, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, cel mai bun scor Read more

USR-PLUS, cort electoral vandalizat de un bărbat, cu un cuţit

Un barbat din Turda a fost filmat in timp ce vandaliza, cu un cutit, ziua Read more

Marş de mulţumire al USR PLUS, în aplauzele bucureştenilor VIDEO

Câteva sute de membrii și simpatizanți ai USR-PLUS au mărșăluit marți după amiază prin centrul Read more

Referendumul pe Justiţie ar fi trecut pragul de validare

Referendumul pe Justiţie ar fi trecut pragul de validare, dar orice vot contează, aşa că Read more

USR PLUS refuză să facă parte dintr-un guvern de uniune naţională

USR PLUS refuză să facă parte dintr-un guvern de uniune naţională, alături de cei care Read more

PNL s-a detaşat în intenţiile de vot, cu peste 28%, PSD puţin peste 21%

PNl s-a detaşat în intenţiile de vot la europarlamentare, conform unui sondaj recent realizat de Read more

Revista presei. Tumoarea mediatica Moni – Iri

~lista Udrea pentru Capitala~Stolo vs. Boc~cenzura la PE~masuri in Europa contra scumpirii carburantilor~Revolutie in Siria~o Read more

Share