home POLITICA Daddy Dragnea îşi execută silit plaiurile copilăriei sale, comuna Saelele

Daddy Dragnea îşi execută silit plaiurile copilăriei sale, comuna Saelele

Share

Tel Drum este urmărită penal și își cere insolvența. Compania a solicitat executarea silită a comunei natale unde a copilărit Daddy Dragnea. Aici, fiul acestuia, Valentin Dragnea, finanțează echipa de fotbal Viitorul Saelele.

TelDrum, povestea privatizării, istorisită de cineva care ştie

Echipa, ca şi Unirea Aleandria din capitala judeţeană, sunt implicate într-o luptă dură pentru promovarea în Divizia B. Ambele se luptă cu Petrolul Ploieşti. Probabil vor pierde, pentru dă lui Daddy i-a ajuns cuţitul la os.

Procurorii DNA au cerut, iar instanţa le-a aprobat suspendarea procedurii de insolvenţă pentru 60 de zile. Aceasta înseamnă că, odată cu suspendarea asta, s-a suspendat şi eecutarea comunei Saelele.

Daddy Dragnea ar fi făcut canalizarea din comuna copilăriei sale

Evident, juridic, noi nu ştim acum că Daddy Dragnea este proprietarul sau unul dintre acţionarii Tel Drum. Presa a scris că lucrurile aşa ar sta. Procurorii au deschis cel puţin două dosare în care unul dintre actanţi este presupusul acţionar sau proprietar.

Firma Tel Drum şi-a dezvăluit acţionariatul actual recent, după ce mult timp a avut acţiuni la purtător. Dragnea nu apare. Acţiunile actualilor acţionari, care îi sunt apropiaţi, pot fi controlate controlând oamenii care le deţin.

Potrivit informațiilor publice disponibile, citate de Profit, Primăria Saelele a încheiat în 2012 un contract cu Tel Drum. Acesta era în valoare de aproape 4 milioane lei. Obiectul: construirea unei rețele de canalizare și a unei stații de epurare a apelor uzate.

Daddy Dragnea a făcut Saelele multe-mpreună cu fiul său

În august 2016, el a participat la inaugurarea unui cămin pentru persoane în vârstă în comună, realizat cu fonduri UE. Daddy Dragnea a asistat şi la meciul de fotbal din finala Cupei Teleormanului, dintre Voința Saelele și Rapid Buzescu. Cu această ocazie, a primit o diplomă de excelență.

Motivaţia? Bah, un fleac, i-a ciuruit: pentru ”implicarea în dezvoltarea comunei Saelele și contribuția adusă la creșterea nivelului calitativ al fotbalului din județul Teleorman”. Potrivit GSP, proprietarul în acte al clubului de fotbal Voința Saelele era șoferul lui Dragnea.

Acesta se numea la acea dată Mădălin Ioniță. Finanțator era fiul președintelui Camerei Deputaților, Valentin Dragnea. În state controlate de mafioţi, aceste echipe obscure se umflă ca nişte comedoane scârboase. Evident dacă mafioţii nu cumpără cluburile mali şi le transformă ciar pe acestea în buboaie negre.

Alţi mafioţi şi “marile” lor cluburi

Ele ajung în cupele europene. Eemple avem din spaţiul ex-sovietic de ne plictisim. Dinamo Kiev îi aparţine mafiotului Igor Surkis. Şahtior Donetsk e a mafiotului pocăit Rinat Ahmetov, trecut de partea ucrainienilor. Toţi aceşti oameni sunt infractori calificaţi. Deci au multe în comun cu Daddy Dragnea.

În capitala Daghestanului, Mahacikala, echipa Anji este deţinută de multimiliardarul local Suleyman Kerimov.  A devenit la un moment dat aşa de puternică, încât a ajuns în cupele europene şi l-a avut în lot pe marele fotbalist Samuel Eto’o, la apusul carierei.

Din anul 2008, Kerimov a reprezentat Republica Daghestan în Consiliul Federaţiei Ruse. Pe 20 noiembrie 2017, Kerimov a fost arestat de Poliţia Franceză la Aeroportul din Nisa. El era legat de o anchetă pentru evaziune fiscală. Achiziţionase mai multe imobile de lu pe Riviera Franceză.

Citeşte şi
Marea Britanie se îndepărtează de Uniunea Europeană

Cameron a decis organizarea, în intervalul anilor 2015-2017, a unui referendum privind rămânerea Marii Britanii Read more

Lovitura de stat parlamentară din Paraguay. Paralelă cu România

Ceea ce s-a întâmplat în statul sud-american seamănă ciudat de mult cu ceea ce s-a Read more

Dictatura financiară europeană în curs de instaurare

Care sunt elementele de fundament legislativ ce ar trebui impuse, pentru fondarea financiară a viitoarei Read more

Revista presei. De ce mai mizăm pe adoptarea euro?

~nemtii ne sunt datori, nu invers~SUA sprijina Romania pentru Nabucco~Cati Andronescu si fabricile de diplome~Cazul Read more

Revista presei. Caracatiţa Petromservice

~Basescu: Romania devine tinta prioritara de atac; Solutie Rosia Montana - referendum local~numire politica la Read more

Revista presei. Miza vizitei lui Băsescu în SUA

~ultimele zvacnete ale slugilor lui SOV~Atena in vrie, sevraj si picaj~euro se depreciaza~s-a fasait diversiunea Read more

WikiLeaks: Gitenstein – AGRI ar putea concura cu Nabucco

Gitenstein avertiza că proiectul AGRI ar putea concura cu Nabucco în ceea ce priveşte achiziţionarea Read more

De unde si pana unde “Daca SUE nu e, nimic nu e?”

o noua disperare bantuie acum Europa: Europa. Daca e sa ne luam doar dupa ultima Read more

Revista presei. Doru Iuga, trimis in judecata pentru proxenetism

~100 de preoti filmati intretinand relatii homo~incepe lupta pe petrolul Libiei~ce triburi iau puterea in Read more

Revista presei. Colgate Total, pasta de dinti hormonala

~cum s-a pricopsit deputatul Rizea cu o palarie de bani~Lazaroiu vrea un cap limpede la Read more

Share