home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Dacian Cioloş este luat la mişto de Antena 3 pentru un clip în lanul de rapiţă

Dacian Cioloş este luat la mişto de Antena 3 pentru un clip în lanul de rapiţă

Share

Antena 3 îşi bate joc gratuit de Dacian Cioloş, liderul PLUS, pentru un clip electoral cât se poate de bun, în care acesta vorbeşte dintr-un lan de rapiţă.

În jurnalul de la prânz, de duminică, unul dintre subiecte alese „pe sprânceană” a fost un videoclip electoral în care Dacian Cioloş apare filmat într-un frumos lan de rapiţă.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Pentru moderatoarea de la Antena 3, o astfel de idee de campanie electorală – absolut normală, decentă şi chiar folosită în ţările occidentale – a fost temă bună de băşcălie.

„Iată, ce face Dacian Cioloş în lanul de rapiţă? Cum vi se pare aşa ceva”, a întrebat moderatoarea. Evident, întrebare servită pentru ca unul dintre invitaţii din studiou să simtă invitaţia la făcut mişto de un client vechi al televiziunii. La care Mariana Ştefan, avocat cu viziuni PSD-iste, n-a ratat ocazia să spună câteva vorbe numai bune de influenţat publicul în sens negativ pentru liderul PLUS.

„Dacă domnul Cioloş şi-ar fi pus rochiţă roşie, ar fi dat foarte bine la Bruxelles”, a spus atoatecunoscătoarea juristă, probabil fără ca ea însăşi să fi înţeles ceva din cele spuse. Dar efectul a rămas: Cioloş-rochiţă-roşie-Europa-fraierii-de-care-poţi-face-băşcălie.

Adică simplu: când nu ai de ce să te iei de cineva ce faci? Îi pui o rochiţă roşie. Stupid.

Share