home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Dacian Cioloş este cenzurat la TVR, Dodon este mediatizat

Dacian Cioloş este cenzurat la TVR, Dodon este mediatizat

Share

Conducerea TVR a decis amânarea difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloş la Viaţa Satului. Televiziunea ar fi luat în considerare perioada de campanie electorală şi ar fi dorit “evitarea oricăror interpretări“.

Interviul a fost filmat miercuri, cand pe pagina de Facebook a emisiunii au fost postate imagini cu interviul luat lui Ciolos. Acesta a fost anunţul iniţial al TVR, despre pregătirea emisiunii cu Cioloş:

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDcCUzRSUzQ2lmcmFtZSUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGd3d3LmZhY2Vib29rLmNvbSUyRnBsdWdpbnMlMkZwb3N0LnBocCUzRmhyZWYlM0RodHRwcyUyNTNBJTI1MkYlMjUyRnd3dy5mYWNlYm9vay5jb20lMjUyRlZpYXRhU2F0dWx1aVRWUiUyNTJGcG9zdHMlMjUyRjEzNDcwNDc2Njg2NDE1NzYlMjZ3aWR0aCUzRDUwMCUyMiUyMHdpZHRoJTNEJTIyNTAwJTIyJTIwaGVpZ2h0JTNEJTIyNjY0JTIyJTIwc3R5bGUlM0QlMjJib3JkZXIlM0Fub25lJTNCb3ZlcmZsb3clM0FoaWRkZW4lMjIlMjBzY3JvbGxpbmclM0QlMjJubyUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMGFsbG93VHJhbnNwYXJlbmN5JTNEJTIydHJ1ZSUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRSUzQyUyRnAlM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

În octombrie 2014, Victor Ponta a beneficiat, la “Viaţa satului”, de o oră de publicitate electorală mascat, cu un pahar cu lapte în faţă, aminteşte HotNews.

Ca invitat la emisiunea cea mai longevivaă a TVR, lui Victor Ponta i s-a oferit prilejul să întreţină confuzia între condiţia de premier şi cea de prezidenţiabil. Astfel, şi-a sporit vizibilitatea pe bani publici.

Ponta a avut loc, Dacian Cioloş nu

Timp de o oră, Ponta şi-a promovat aşa-numitele succese. Cel mai adesea a folosit persoana întâi. El a arătat că este susţinătorul providenţial al agriculturii româneşti.

Potrivit TVR, interviul cu Cioloş va fi difuzat după campanie sau în timpul unei emisiuni electorale. Aceasta pe spaţiul alocat PNL, dacă liberalii doresc acest lucru. Premierul s-a opus acestei soluţii.

Comunicatul Televiziunii Publice aminteşte că “premierul a fost invitat deja la TVR”. Lucrul s-a petrecut în timpul acestei campanii electorale. Cioloş a participat la o emisiune live, pe TVR 1, “o oră, săptămâna trecută, pentru a face bilanţul unui an de guvernare“.

Dodon s-a lăfăit pe TVR

Radu Carp, membru în CA TVR din partea PNL, i-a adresat duminică o scrisoare deschisă PDG TVR, Irina Radu. În aceasta, solicită oficial “ca toate circumstanțele să fie lămurite de Comisia de Etică“.

Primul interviu acordat unei instituţii media din România de către Dodon a fost pe 25 noiembrie, la TVR 1 şi TVR Moldova. Gazda emisiunii, inegalabilul Claudiu Lucaci, fost consul în SUA al României premierului Adrian Năstase.

Dodon a declarat că nu este anti-român, pentru că românii și moldovenii au rădăcini istorice comune. Ei sunt ca frații, dar „fiecare la casa lui”. Igor Dodon a reafirmat că R. Moldova trebuie să aibă identitatea sa separată de a României, istorică și lingvistică, argumentând:

Nu am fost, nu sunt anti-român. Sunt şi voi fi anti-unionist.

Aceasta este Televiziunea Română. O oficină a unora, o minge de ping-pong în mâna cui are paleta potrivită.

Citeşte şi
TVR a fost prejudiciată cu peste 20 de milioane de euro

Documente oficiale dovedesc jaful instituționalizat din TVR. eleviziunea Română a fost prejudiciată cu peste 20 Read more

MediaSind TVR – trei ani de luptă cu abuzurile și ilegalitățile Doinei Gradea

Biroul Executiv Național al Sindicatului Român al Jurnaliştilor MediaSind urează La mulți ani colegilor din Read more

Doina Gradea (PDG TVR) dezinformează opinia publică

Într-un comunicat de presă transmis vineri, 26 iunie 2020, conducerea Societății Române de Televiziune face Read more

Membri ai CA TVR au cerut oficial: Doina Gradea, retragerea!

În urma abuzurilor repetate ale administrației Gradea și a managementului defectuos, astăzi, 18 iunie 2020, Read more

Cum pot fi concediați angajații TVR dacă încalcă noul Cod Etic

Conform art. 61. din Codul Muncii, “Angajatorul poate dispune concedierea pentru motive care tin de Read more

MediaSind a solicitat în instanță anularea noului Cod etic din TVR

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind a acționat în instanță conducerea Societății Române de Televiziune - Read more

Titi Dincă, jurnalist TVR, diatribă veninoasă în favoarea IPS Pimen

Titi Dincă, fost realizator al emisiunii „Universul Credinţei” de la TVR, actual realizator al emisiunii Read more

MediaSind solicită liderilor politici să oprească dezastrul din TVR

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind – Filiala MediaSind TVR solicită președinților partidelor parlamentare să retragă sprijinul Read more

Gradea, iresponsabilă, pune în pericol sănătatea tuturor angajaților TVR

MediaSind a aflat cu stupoare informațiile apărute în presă despre modul iresponsabil în care a Read more

TVR va obligată să facă publică lista colaboratorilor plătiţi cu peste 3 milioane de euro

Conducerea TVR este obligată de instanță să facă publică lista colaboratorilor pentru care a plătit Read more

Share