Dacă are metastază, Vladimir Putin moare anul acesta sau în 2023

Share

Bolile dictatorului Vladimir Putin au fost analizate de un chirurg oncolog ucrainean, de la Institutul Național al Cancerului din Kiev.

Tiranul rus ar avea atât Parkinson, care se manifestă în cazul său prin mișcări spontane ale mâinilor, cât și metastaze tumorale, la nivelul coloanei vertebrale.

Pentru fostul șef al KGB, totul s-ar putea sfârși în acest an sau în anul 2023. Medicul oncolog Roman Friedel a acordat un interviu postului de radio Novosti Vremia.

Este un medic cu o experiență de 11 ani, în cercetarea științifică a cancerului esofagian și a celui gastric. A scris numeroase lucrări, fiind membru al Asociației Internaționale a Chirurgilor de Gastroenterologie și Oncologie din 2014, conform Ziariştii.

Roman Friedel:

„Dacă metastazele unei boli oncologice au trecut undeva, în măduva spinării, atunci pot exista mișcări spontane ale picioarelor și este dificil pentru o persoană să meargă.

Cert este că, dacă metastazele oncologice au ajuns la măduva spinării, la coloana vertebrală sau la corpul vertebrelor, adică la oase, atunci pacientul are dureri de spate și îi este greu să se miște.

Cât despre Putin, această opțiune este destul de posibilă. Și, dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase, atunci, indiferent de ce fel de oncologie ar fi vorba, chiar și la glanda tiroidă, acest lucru este deja foarte grav.

Dacă acest lucru este adevărat, atunci pentru Putin totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”.

Share