home CORUPTIE, POLITICA Cumpănașu: „Votați-mă pe mine, că am soția însărcinată!”

Cumpănașu: „Votați-mă pe mine, că am soția însărcinată!”

Share

Alexandru Cumpănașu (38 de ani), care a căpușat statul român de milioane de euro în complicitate cu PSD, face apeluri disperate către cetățeni.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Acestea ar fi destinate ca românii să-l voteze pe 10 noiembrie. Miza: cele 10 milioane de euro pe care-i va primi dacă va obține cel puțin 3%.

După ce s-a ridicat pe tragedia rudei sale îndepărtate Alexandra Măceșanu (15 ani), după ce a pus pe tarabă decolteul nevestei sale guvernamentale, ba chiar și TBC-ul acesteia, Cumpănașu a mai făcut o mizerie.

Într-un live de trei ore pe Facebook, luni noaptea, în goana lui disperată după voturi, escrocul Cumpănașu și-a scos la mezat nu doar cei trei copii născuți (dar care nu cresc alături de el, ci de mamele lor, altele decât actuala doamnă Cumpănașu), ci și copilul nenăscut!

„Apelul meu la dvs. este apelul unui tată, nu al unui candidat la prezidențiale. Este apelul unui tată de patru copii: trei copii și unul care urmează, pentru că soția mea este însărcinată”, a miorlăit, penibil, Cumpănașu, adăugând: „Am și fete, și băieți”.

Candidatul-caricatură și-a reluat ideea 37 de minute mai târziu, la fel de caraghios, numărând și copilul care ar urma să se nască anul viitor, pe la alegerile locale: „Acești copii, cu părinții plecați, au trăit într-un mediu infect. Dragii mei, nu vă spun ca un outsider, vă spun ca un om care înțelege foarte bine ideea de familie, ideea de copii. Sunt pe primul loc în viața mea și vor rămâne, câte zile voi avea, cea mai importantă avere pentru mine. Și să ai patru copii, credeți-mă că nu este de ici, de colo… trei deocamdată!”

Mesajul său, pe scurt: Votați-mă pe mine, că am soția însărcinată!

Share