home CORUPTIE, POLITICA Cumpănaşu îi acuză pe Stănescu şi Iordache că sunt legaţi de interlopi

Cumpănaşu îi acuză pe Stănescu şi Iordache că sunt legaţi de interlopi

Share

Alexandru Cumpănaşu a afirmat ca lideri ai PSD din Olt, precum Paul Stanescu si Florin Iordache, au beneficiat la Bucuresti de protectia clanurilor de interlopi care fac trafic de carne vie.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Am facut publice doar 1% din informatiile pe care le am”, a spus Cumpănaşu.

„Nu acest monstru a ucis-o pe Alexandra, ci statul roman. Imi este foarte greu sa ma uit la firul asta, de 8 zile. Avem de a face cu niste criminali, cu niste complici din toate institutiile statului asta odios care nu au reusit sa o protejeze. Daca se dovedeste ca a fost ucisa, mor de gat cu toti cei care din Craiova, Caracal, Bucuresti protejeaza aceste retele de trafic de fiinte umane si profita si ei, uneori, de fete. Este foarte dureros sa vezi asa ceva.

Eu am sperat, in primele zile, foarte mult. Eu le spun celor care au ucis, nu celui care a ucis-o, ca am facut publice doar 1% din informatiile pe care le am. Unele le-am dat la Parchet, pe altele le voi da. Oamenii care actioneaza in zona aceea sunt protejati politic. Sunt convins ca acei procurori si politisti stiau lege, dar l-au lasat pe acest nenorocit sa isi acopere urmele, sa scape basma curata. Nu las lucrurile asa, pana nu plateste ultimul vinovat, nu Dinca psihopatul, ci cei care duc fetele in diferite tari.

Acesti nenorociti au pus ochii pe mai multe fete pentru a le duce in alte tari si in Romania pentru prostitutie. Ei vor sa gaseasca fete sarace, cu familii care nu au avut si nu vor avea puterea sa se lupte cu un stat corupt. Ei au avut ghinion ca numele de familie al varului meu nu e acelasi cu al meu. Nu o sa scape.

Eu sunt convins ca omul asta nu este singur. Nu a actionat singur nici acum, nici altadata.

Sa pun o intrebare retorica: cine i-a asigurat protectia domnului Stanescu, cat a fost la Bucuresti? Domnul Iordache, domnul Stanescu, stiu ceva, parlamentarii de Olt stiu ceva de povestea asta?”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la Romania TV.

Paul Stanescu este in gruparea adversarilor Viorica Dancila. De asemenea, prezenta lui Florin Iordache la varful PSD o impiedica pe Dancila sa sustina ca PSD s-a schimbat in mod real.

Alexandru Cumpănaşu a avut numai cuvinte de lauda, in ianuarie 2018, la adresa Vioricai Dancila, cand aceasta a fost instalata premier de Liviu Dragnea.

„O cunosc bine pe Viorica Dancila si este unul dintre cei mai echilibrati oameni pe care ii cunosc. Personal pot spune cu certitudine urmatoarele despre dumneai: Profesionista, discreta, modesta, eleganta. De asemenea, CNMR a colaborat foarte bine cu doamna Dancila din calitatea de europarlamentar si sunt convins ca va avea acelasi profesionalism si echilibru si din pozitia de prim-ministru daca va fi validata. Sper ca intreaga criza sa se incheie cat mai curand, iar alegerea unei femei pentru aceasta functie se impune dupa zeci de ani de prim-ministrii barbati”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Share