home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Cum isi cere salariul un angajat eolian

Cum isi cere salariul un angajat eolian

Share

angajatul.lui.vantu@gmail.com a trimis ieri, la 17:57:02, pe adresele de e-mail redactie@realitatea.net; comunicari@realitatea.net un plain text cu un continut foarte dragut. Rezultatul a fost ca tipul, oricine-ar fi el, a devenit o mica celebritate locala.

Pe la terasa-fumoar, care a inceput sa se populeze, de cand pe-afar’ a dat cu parfum de caldura, grupuri conspirative de angajati discuta intre ei cu sal’tare, angajatu’ lu’ Vantu, iar e-mail-ul a tot circulat, a tot circulat, apoi a ajuns si la mine.

Eu cred ca faptul ca salariatii au inceput sa administreze astfel de corectii oror managementului sub protectia anonimatului dovedeste ca Grupul Realitatea-Catavencu are probleme grave de credibilitate interna, din cauza frustrarilor pe care le provoaca salariatilor.

Tibi Lovin explica faptul ca mesajul a fost trimis de pe un IP spoofat. Pentru cine nu stie ce inseamna aceasta, poate sa se documenteze aici. Cert este ca acum orice angajat destul de ofticat pe lipsa de cociobauri prin buzunari poate simula ca este o redactie intreaga nemultumita de intarzierea salariilor, zapacind oror conducerea, care nu va mai sti cati autori de e-mail-uri de protest trimise are.

Interesant este de aflat daca a fost vorba despre un non-blind spoofing pe subnetul GRC sau despre un mult mai rafinel blind-spoofing, care este practic imposibil de detectat, pentru ca arunca secvente de numere de pe Internet.

Dar sa ne delectam:

Draga conducere,

Spune-mi te rog cum sa facem?
As vrea sa il suni pe proprietarul apartamentului inchiriat de mine si sa-i spui ca nu ii pot da astazi chiria. Eu nu stiu de ce si cum banuiesc ca tu stii mai bine, as vrea sa ii explici motivul si sa il asiguri ca isi va primi banii.

De asemenea as vrea sa vorbesti si cu administratorul blocului sa nu imi puna penalizari la intretinerea restanta. Te-as ruga sa suni si la banca sa ii asiguri ca totul este in regula. Este al 4-lea telefon pe care il primesc de la ei astazi!!!

Si, daca nu iti este cu suparare, as vrea sa vorbesti la alimentara din colt, sa le spui ca sunt o persoana serioasa si ca ma pot trece pe caiet. Nu vreau decat o paine si jumatate de baton de salam. Poate si un triunghi de branza topita.

Si, ultima rugaminte ar fi sa dati un mic breaking news sa le spuneti prietenilor mei ca m-ati trimis in delegatie peste granita. Astazi trebuia sa le restitui banii imprumutati si este deja a 3-a amanare. Mie imi este rusine sa le mai spun ceva.

Cu stima si deosebita supunere,
al Tau umil angajat.

P.S. Ah, era sa uit: Dati in p$#&*! mea un mail data viitoare si spuneti ca intarziati cu banii. Nu de alta, dar cand nu o sa vin luni si marti la job o sa vreti o explicatie si o sa pretindeti sa va fi spus inainte ca nu pot sau pur si simplu nu am chef sa ajung.

Citeşte şi
Liviu Mihaiu ştia că este pila lui Sorin Ovidiu Vântu

Întrebarea este dacă ştia şi ce cotă ridicată are şi dacă a avut şi el

Este utilă lista jurnaliştilor plătiţi de Sorin Vântu?

A apărut public aşa-zisa listă a jurnaliştilor care au fost plătiţi o dată de fostul

Liviu Mihaiu, benzinăriile plutitoare şi jurnalismul pur

Liviu Mihaiu este un tip aparte. El e, simultan, şi fost jurnalist, şi jurnalist, şi

Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, reţinut de DNA

DNA continuă să facă senzaţie cu arestări-surpriză. Este acum rândul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, care

Armaghedonul Oligarhilor 77. CRP – Cartelul Presei

Acest capitol din Armaghedonul Oligarhilor face legătura între CRP, grupul securiştilor din jurul lui SOV

Armaghedonul Oligarhilor 76. Oamenii Securităţii şi Vântu

Urmează descrierea bidoanelor, bidonaşelor şi încrengăturilor dintre Vântu, Luca şi securiştii cu care aceştia au

Armaghedonul oligarhilor 75. Presa lui Vântu şi Luca

Este oare incorect să afirmăm că, dacă Rusia la zi, având în spate cadre şi

Armaghedonul Oligarhilor 67. Cornel Nistorescu

Povestea lui Cornel Nistorescu este simptomatică pentru ce se întâmplă cu un jurnalist talentat şi

Armaghedonul Oligarhilor 28. Conexiunea Vântu

În acest capitol al Armaghedonului Oligarhilor, este povestit un episod din preluarea de către Dinu

O amintire cu Cristi Teodorescu

Cum îţi mângâi tu urecheaLobul flutură calinPeste munţi, câmpii şi drumuriMândra,

Share