home EVENIMENT, POLITICA Cum îi jigneşte Victor Ponta pe românii din Diaspora

Cum îi jigneşte Victor Ponta pe românii din Diaspora

Share

Victor Ponta, prim-ministru în timpul alegerilor prezidenţiuale din 2014, a afirmat că românii din Diaspora s-au rotit pe la secţiile de votare din afara ţării, făcând aiurea scandal.

Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor

Victor Ponta îi jigneşte fără nici un rost şi fără nici o logică pe fii şi fiicele românilor din ţară, de parcă ar dori ca PSD să obţină un scor electoral cât mai mic cu putinţă în toamnă.

Câţi să fie în realitate românii din Diaspora? Ponta susţine că vreo 8.000:

Acum, dacă îi întrebaţi pe cei care stăteau la coadă, am văzut că s-au înscris 8.000 de oameni să voteze în Diaspora. 8.000 sunt în câteva blocuri, în Drumul Taberei. Şi noi, toată ţara, tot Guvernul, munceşte numai pentru cei 8.000.

Aşadar, exprimare agramată, de baltă, tipică PSD. noi munceşte numai pentru cei 8.000. Reacţia jihnitoare a lui Victor Ponta vine după ce, la filtrul gros şi nepermisiv pus, probabil cu bună-ştiinţă, prin lege, de Legislativ, doar 6.081 de români s-au înscris pentru a vota la alegerile parlamentare în afara ţării.

Share