home EVENIMENT Cum i l-au trimis securiştii pe Radu Regelui Mihai I

Cum i l-au trimis securiştii pe Radu Regelui Mihai I

Share

După mulţi ani de râcâire, securiştii mai fac un pas în aservirea Casei Regale de România, anunţând public retragerea Regelui Mihai I. Asta după un consiliu regal ordinar (aşa cum părea), unde se discutau aparent tot felul de chestiuni de bucătărie internă. Precedentul consiliu regal veţi afla mai jos când şi în ce context a avut loc.

În codul de limbaj al securiştilor din lagărul comunist, când cuiva “i-a fost trimis Radu”, se cheamă că a fost iradiat şi acum a murit de la cancerul astfel făcut.

Acest cancer prin iradiere se manifestă în foarte multe cazuri dinspre exteriorul organismului, pe unde a penetrat, spre interior, cu o puternică componentă dermică. Aşadar: cancer de piele şi alte organe ce se îmbolnăvesc. De exemplu sângele. Vom reveni la această chestiune.

TRANSFER DE PUTERE Margareta şi Duda, ştiind că Regele Mihai e grav bolnav şi se apropie momentul succesiunii, l-au înlăturat de la succesiune din vara anului trecut, cu cinism, pe preferatul Regelui, Prinţul Nicolae, pentru o presupusă imoralitate, punându-se ei în capul bucatelor.

Meseria de jurnalist este uneori foarte grea. Nu ne-a fost uşor să scriem despre felul cum a fost scos de la succesiune Prinţul Nicolae, prin dezinformarea probabilă a Regelui Mihai I de către “dudiştii” din Casa Regală, pe 1 august 2015, cu ocazia precedentului Consiliu Regal.

Am fost obligaţi însă să o facem, în pofida regalismului nostru declarat. Suntem regalişti, în sensul că credem că România trebuie să redevină monarhie constituţională, nu în sensul că suntem de acord ca orice acoperit să ajungă principe consort şi să compromită totul.

Evenimentele ulterioare au legătură între ele. După apariţia unei ploi de teorii despre diferite conspiraţii referitoare la alungarea Prinţului Nicolae din Casa Regală, am publicat, pe 20 noiembrie anul trecut, motivul înlăturării acestuia din linia succesorală: lupta pentru putere a Margaretei şi a lui Radu Duda (adică a sistemului securistoid din Casa Regală) cu Prinţul Nicolae. Controlul asupra Casei Regale.

Faptul acesta se confirmă acum. Practic, a fost o lovitură de palat cinică, credem noi. Prin comunicatul nenorocit din vara anului trecut, “dudiştii” din Casa Regală au vrut să transmită că se impunea transferul rapid de putere de la Nicolae la ei. Prima etapă.

Mai mult, după ce şi-a suflecat nădragii în public şi şi-a declamat cu glas tare fidelitatea faţă de “dudişti”, în emisiunea “Jocuri de putere” de aseară, Sorin Dumitrescu a povestit cum au fost chemaţi de Casa Regală, el şi alţii, şi li s-a cerut expres să-şi reafirme fidelitatea faţă de Margareta şi Duda, apoi rugaţi să transmită public adevărul – că Regele însuşi a decis excluderea lui Nicolae din linia succesorală, pentru că ar fi “văzut în Nicolae fantoma lui Carol al II-lea, care şi-a lăsat ţara pentru un amor“. E clară nevoia de legitimare a uzurpatorilor.

Lucrurile se dovedesc acum mai profunde. Subliniem: a castra Casa Regală a României de verticalitatea ei, după ce ai înlăturat-o de la putere, înseamnă a o extirpa din sufletele românilor. Scopul este clar: românii nu trebuie să mai aibă niciodată un monarh adevărat, ci cel mult o paiaţă trasă de mâini şi de picioare de urmaşii comuniştilor.

Cine are tot interesul să îi lase pe români definitiv fără casa lor regală? Răspunsul este simplu: Rusia putinistă.

A urmat mizeria cu blocarea contului Prinţului Nicolae de către aceiaşi securişti “dudişti”. Concomitent cu pomparea în conştiinţa publică a ideii că falsul cont Nicholas, pe care un aşa-zis “Nicholas de Roumanie Medforth-Mills” se exprimă stricat şi e preocupat de tot felul de prostii, e adevăratul cont al prinţului, iar contul prinţului, numit “Nicolae de Roumanie Medforth-Mills”, pe care acesta e extrem de critic la adresa “dudiştilor” şi îşi reafirmă afecţiunea pentru Regele Mihai şi fidelitatea faţă de acesta, ar fi un cont fals. Intoxicare tipică, cinică. Una ce a dus la maximizarea staturii publice a lui Nicolae Mihai.

La începutul anului, pe 15 ianuarie, a apărut ipoteza că MS Regele ar fi murit şi restul e joc de glezne al “dudiştilor”. Exprimam apoi dilemele noastre asupra reacţiei Casei Regale, care a pus poze mai vechi cu Regele Mihai şi Regina Ana, ca să demonstreze că Majestatea Sa e în viaţă, bine-mersi.

10 zile mai târziu, a urmat o coda caraghioasă, inutilă la aceste poze antedatate, cu alte poze, şi ele antedatate, la care se vedeau urmele clare ale încercării nereuşite a administratorilor site-urilor Casei Regale de a demonstra că pozele sunt de atunci, nu de altădată. Ce se întâmplă acum e proba minciunii de atunci.

Credem că, prin publicarea unor poze matrafoxate în două rânduri, conspiratorii uzurpatori din Casa Regală au dorit să arate în ianuarie că Regele Mihai e bine-mersi şi că nu ar exista nici o legătură între licenţierea lui Nicolae, pentru uzurparea succesiunii, şi vreo problemă de sănătate a Regelui. Acum minciuna iese la iveală: este o legătură directă.

Era foarte simplu să demonstrezi că MS Regele Mihai e bine, dacă acesta apărea live pe orice post de televiziune, ori se publica o poză, în care Majestatea Sa citeşte ediţia din ziua respectivă a cotidianului Tribune de Geneve, de exemplu, şi gata. Dubiile porneau de la faptul că această marcă a verosimilităţii nu exista.

Ei bine, cinismul e maxim: după ce s-au străduit să ne convingă că Regele Mihai e bine-mersi, acum a coborât pe noi, hodoronc-tronc, vestea gravei boli a monarhului. Să legăm asta cu nebunia pregătirii şi updatării ritmice la TVR a unui comunicat video, citit de Margareta, despre moartea lui Mihai.

Mai mult, a fost nevoie să aflăm exact diagnosticul, exact aşa cum nu se face aproape niciodată în cazul unei persoane publice: carcinom epidermoid metastazan şi leucemie cronică. O, meserie ingrată, jurnalismul! Am fost obligaţi, dacă aceste cozi de topor ce călăresc Casa Regală au dat diagnosticul, să publicăm şi asta.

Dar, dacă acest diagnostic a fost dat, să constatăm încă o dată: carcinomul epidermoid metastazan se face în foarte multe cazuri atunci când eşti iradiat. Când URSS avea un duşman, i-l trimiteau pe Radu. Gheorghe Gheorghiu-Dej a murit de cancer la puţin timp după ce s-a întors de la Moscova, unde ceruse URSS retragerea trupelor sovietice din România. Îi fusese trimis Radu.

Dintre generalii Guşă şi Dincă, responsabilii români ce au refuzat în zilele Revoluţiei “ajutorul” sovietic, în decembrie 1989, Dincă a făcut puşcărie, iar Guşă a murit de cancer. Îi fusese trimis Radu şi lui.

Disidentul rus Alexandr Litvinenko a fost otrăvit cu poloniu radioactiv la Londra de solii lui Vladimir Vladimirovici Putin. Tot un fel de trimitere de Radu. Ce ne face să credem că Regelui Mihai nu i-a fost trimis Radu la Aubonne, Săvârşin sau Palatul Elisabeta, ori în altă parte? Oricum Radu Duda îi fusese demult trimis, pentru alte scopuri, să îmbolnăvească de altfel de cancer toată Casa Regală.

Repetăm: suntem nemulţumiţi! De ce nu am fost informaţi şi asupra simptomelor pe care le are Regele Mihai? Şi a datelor anatomo-patologice ale monarhului… Atâta cinism din partea acestor neoameni, mai rar. Roxana Iordache, spune tu în locul nostru, că bine le zici:

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Sintetizăm: Margareta şi Duda, ştiind că Regele Mihai este grav bolnav şi se apropie momentul succesiunii – cancerul ăsta, cu puţine excepţii, nu are o evoluţie explozivă, de ordinul săptămânilor, ci lucrează ani şi ani de zile, l-au înlăturat de la succesiune pe preferatul Majestăţii Sale Regele Mihai, pentru o presupusă imoralitate (că a umblat cu o fată şi aceea a rămas gravidă, sanchi, prosteală pe faţă), punându-se ei în capul bucatelor.

Această mascaradă scârboasă care se desfăşoară acum pute urât de tot a rahat securistoid, aruncat în ventilator şi împroşcător prin toată Casa Regală şi, prin media, în toată ţara.

Share